مهران بیت

ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیچیتال نوعی ارز است که فقط به صورت دیجیتال یا الکترونیکی در دسترس است و نه به صورت …

مهران خرمی
مقالات
۰۷ تیر , ۱۴۰۰
960 بازدید

ارز دیجیتال چیست؟
ارز دیچیتال نوعی ارز است که فقط به صورت دیجیتال یا الکترونیکی در دسترس است و نه به صورت فیزیکی. به آن پول دیجیتال ، پول الکترونیکی ، ارز الکترونیکی یا پول نقد اینترنتی نیز گفته می شود. درک ارز دیجیتال
ارزهای دیجیتال نامحسوس هستند و تنها با استفاده از رایانه ها یا کیف پول های الکترونیکی متصل به اینترنت یا شبکه های تعیین شده می توان آنها را مالک و معامله کرد. در مقابل ، ارزهای فیزیکی مانند اسکناس و سکه های ضرب شده ملموس هستند و معاملات فقط توسط دارندگان آنها که دارای مالکیت فیزیکی هستند امکان پذیر است.مانند هر ارز استاندارد فیات ، از ارزهای دیجیتال می توان برای خرید کالا و همچنین پرداخت هزینه خدمات استفاده کرد ، اگرچه در برخی از انجمن های آنلاین مانند سایت های بازی ، درگاه های قمار یا شبکه های اجتماعی نیز می توانند استفاده محدود داشته باشند.

ارزهای دیجیتال دارای کلیه خصوصیات ذاتی مانند ارز فیزیکی هستند و این امکان را برای معاملات فوری فراهم می کنند که می توانند به صورت یکپارچه برای پرداخت از طریق مرزها در صورت اتصال به دستگاه ها و شبکه های پشتیبانی شده ، انجام شوند

روش های کلیدی

1. ارزهای دیجیتال ارزهایی هستند که فقط با رایانه یا تلفن همراه قابل دسترسی هستند ، زیرا فقط به صورت الکترونیکی وجود دارند.
2. از آنجا که ارزهای دیجیتال به هیچ واسطه ای نیاز ندارند ، اغلب ارزانترین روش برای معامله ارز هستند.
3. همه ارزهای رمزپایه ارزهای دیجیتالی هستند اما همه ارزهای دیجیتال رمزنگاری نیستند.
4. ارزهای دیجیتال پایدار هستند و با بازارها معامله می شوند ، در حالی که ارزهای رمزپایه از طریق احساسات مصرف کننده و عوامل روانی در حرکت قیمت معامله می شوند

ارز دیجیتال چیست؟ به عنوان مثال ، برای یک آمریکایی امکان پرداخت با ارز دیجیتال به یک طرف مقابل دور مقیم سنگاپور وجود دارد ، به شرطی که هر دو به یک شبکه مورد نیاز برای معامله در ارز دیجیتال متصل باشند.

ارزهای دیجیتال مزایای بی شماری دارند. از آنجا که پرداخت با ارزهای دیجیتال مستقیماً بین طرفین معامله گر و بدون نیاز به هیچ واسطه ای انجام می شود ، معاملات معمولاً فوری و کم هزینه انجام می شوند. این قیمت در مقایسه با روش های پرداخت سنتی که شامل بانک ها یا خانه های پاکسازی است بهتر است. معاملات الکترونیکی مبتنی بر ارز دیجیتال نیز موجب ثبت سوابق و شفافیت لازم در معاملات می شود.

تفاوت بین ارزهای دیجیتال ، مجازی و ارزهای رمزپایه
از آنجا که آنها در انواع مختلفی وجود دارند ، ارزهای دیجیتال را می توان یک مجموعه برتر از ارزهای مجازی و ارزهای رمزپایه دانست.

اگر توسط بانک مرکزی یک کشور به صورت تنظیم شده صادر شود ، “ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC)” نامیده می شود. در حالی که CBDC فقط به صورت مفهومی وجود دارد ، انگلستان ، سوئد و اروگوئه تعدادی از کشورهایی هستند که قصد دارند نسخه دیجیتالی ارزهای فیات بومی خود را راه اندازی کنند. 1 2

همراه با CBDC تنظیم شده ، یک ارز دیجیتال نیز می تواند به شکل غیرتنظیمی وجود داشته باشد. در حالت دوم ، این واجد شرایط است که یک ارز مجازی نامیده می شود و به جای اینکه توسط یک تنظیم کننده متمرکز کنترل شود ، ممکن است تحت کنترل توسعه دهنده (ها) ارز ، سازمان موسس یا پروتکل شبکه تعریف شده باشد. از جمله این ارزهای مجازی می توان به ارزهای رمزپایه و سیستم های پولی مرتبط با کوپن یا پاداش اشاره کرد.

مهم : از آنجا که ارزهای رمزپایه تنظیم نشده اند ، ارزهای مجازی نیز محسوب می شوند.

ارز رمزنگاری شده نوع دیگری از ارز دیجیتال است که از رمزنگاری برای ایمن سازی و تأیید معاملات و مدیریت و کنترل ایجاد واحدهای جدید ارزی استفاده می کند. بیت کوین و اتریوم محبوب ترین ارزهای رمزپایه هستند.

اساساً ، هم ارزهای مجازی و هم ارزهای رمزپایه انواع ارزهای دیجیتال محسوب می شوند.

منبع:http://investopedia.

 

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
کورس مسابقات رقابتی ارزهای رمزنگاری شده در ماه آگوست

در سال 2021 ،  ماه آگوست به عنوان عالی‌ترین ماه برای سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال به آخر …

چگونه اکسی اینفینیتی (Axie Infinity) دنیای بازی ها را تغییر داد؟

تکنولوژی NFT توانست دنیای رمزارزها را متحول کند و سپس با بکارگیری آن در بازی Axie Infinity، این …

تحلیل قیمت پنکیک سواپ؛ اوج تاریخی جدید در انتظار CAKE

پنکیک سواپ (CAKE) که در رتبه بیست‌وچهارم برترین ارزهای دیجیتال بازار قرار گرفته است، هفته خوبی را پشت سر گذاشته …

هشدار به کاربران ایرانی بایننس؛ با آی‌پی آلمان و آمریکا وارد نشوید!

مدتی است که صرافی ارز دیجیتال بایننس (Binance) محدودیت‌هایی را برای مراجعه کنندگان آمریکایی و آلمانی ایجاد کرده است …

فیسبوک ارز دیجیتال خود لیبرا را در ژانویه 2021 راه اندازی می کند

فیسبوک اعلام کرد که در ژانویه 2021 اقدام به رونمایی از ارز دیجیتال خود به نام لیبرا خواهد کرد که بی شک …

آشنایی با کارایی و اهمیت چین‌لینک(Chainlink) در دنیای رمزنگاری

در سال 2019 سرویس غیرمتمرکز چین‌لینک(Chainlink) بر روی بلاک چین اتریوم راه‌اندازی شد …