همه چیز در مورد کریپتوکارنسی (Cryptocurrency) یا ارزهای دیجیتال
همانطور که می دانید امروزه استفاده از فضای مجازی و خرید و فروش آنلاین بیشتر شده …
خانه »
همه چیز درباره ی ارزهای دیجیتال
همانطور که می دانید امروزه استفاده از فضای مجازی و خرید و فروش آنلاین بیشتر شده و انجام اغلب کارهای روزمره ی ما ملزم به استفاده از آن است. گفته می شود در چند سال آینده تمامی مشاغل، به سمت فضای مجازی سوق داده شده و دیگر لازم نیست برای کسب درآمد و خرید لوازم مورد نیاز حتی از خانه بیرون برویم. اما چگونه می توان در فضای مجازی نیز مانند دنیای واقعی پول داست؟ اینجاست که ارز های دیجیتال معرفی می شوند. به ارز های دیجیتال، رمز ارز، ارز مجازی، ارز رمزپایه و ارز رمز نگاری شده نیز می گویند.
ارز دیجیتال چیست ؟
ارز دیجیتال، نوعی ارز است که فقط به صورت الکتریکی و دیجیتالی موجود است. برخلاف اسکناس و سکه که به صورت فیزیکی موجود هستند، ارز های دیجیتال هیچگونه وجود خارجی ندارند. ارز های دیجیتال هم می توانند متمرکز باشند هم غیر متمرکز.
متمرکز در جایی که یک نقطه ی مرکزی کنترل بر عرضه ی پول باشد. غیر متمرکز در جایی که منابع مختلفی بر عرضه ی پول نظارت می کنند.
انواع ارزهای دیجیتال
1 ) بیت کویین ها :مانند بیت کویین
2 ) کویین ها :مانند لایت کویین
3 ) توکن ها : مانند اتریوم
نام های ارز های دیجیتال در اینترنت
1) Bitcoin – 2) Litecoin – 3) Dogecoin – 4) Bitcoin Cash – 5) Monero
6) Dash – 7) Nem8) Nxt – 9) Peercoin – 10) Primecoin
11) Ether – 12) Petro – 13)Gridcoin – 14) Ripple – 15)EOS.IO
1 ) بیت کویین: اولین و پر مصرف ترین ارز با بالاترین سرمایه در بازار.
2 ) لایت کویین: یکی از اولین ارز های دیجیتالی که از Scrypt به عنوان الگوریتم استفاده می کند.
3 ) داگ کویین: یک ارز دیجیتالی بر اساس الگوی رفتاری داگ.
4 ) بیت کویین کش: افزاینده ی اندازه ی بلوک از 1mb به .8mb
5 ) مونرو: ارزی محرمانه با پیشرفت هایی برای مقیاس پذیری و عدم تمرکز.
6 ) دش: دش یک ارز مستقر در بیت کویین است که شامل معاملات فوری، حاکمیت و بودجه ی غیر متمرکز و معاملات خصوصی می شود.
7 ) نم: این ارز اولین راه حل ترکیبی خصوصی/عمومی ساخته شده برای استفاده از الگوریتم اثیات اهمیت است.
8 ) ان ایکس تی: این ارز به طور خاص به عنوان یک بسته ی انعطاف پذیر برای ایجاد برنامه ها و خدمات مالی در اطراف پروتکل خود طراحی شده است.
9 ) پییر کویین: اولین ارز دیجیتالی برای استفاده از توابع POW و POS.
10 ) پرایم کویین: این ارز برای اثبات کار از یافتن زنجیره های اصلی متشکل از زنجیره های کانینگهام و زنجیره های دوقلو به وجود آمده است.
11 ) اتر: ارزی دیجیتالی که پشتیبان قرارداد های هوشمند تورینگ کامل است.
12 ) پترو: این ارز دیجیتالی را نیکولوس مادورو برای حمایت از ذخایر نفت ونزوئلا معرفی کرد، اما از سال 2018 تا کنون به نظر نمی رسد که به عنوان ارز دیجیتالی عمل کند.
13 ) گرید کویین: یک ارز دیجیتالی که برای محاسبات شبکه های مربوط به دانش شهروندان معرفی شد.
14 ) ریپل: این ارز دیجیتالی برای انتقال بدهی طراحی شده است. این ارز مبتنی بر بیت کویین نیست.
15 ) ای اُ اس آی اُ: این ارز یک سکوی قرارداد هوشمند بی سیم برای برنامه ها و شرکت های غیر متمرکز طراحی شده است. مدت زمان بلوک آن 500 میلی ثانیه است.
تاریخچه ی ارز های دیجیتال
تاریخچه ی ارز های دیجیتال به دهه ی 1990 میلادی باز می گردد. زمانی که دیوید چوم با معرفی مقاله ی خود، ایده ی پول نقد دیجیتال را معرفی کرد. پس از آن یک شرکت در آمستردام برای تجاری سازی ایده ها، در تحقیقات خود، دیجی کش را معرفی کرد. پس از آن در سال 1996 طلای اینترنتی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت و در سال های بعد به ترتیب یو اس دی، بیت کویین و سایر ارز های نام برده شده معرفی و وارد بازار دیجیتال شدند.
موارد استفاده از ارز های دیجیتال
این ارز ها برای خرید کال، خدمات فیزیکی و حتی بازی های آنلاین استفاده می شود. همه ی افراد می توانند هر طور که برایشان مناسب است از ارز های دیجیتال استفاده کنند و این استفاده از لایه ی پایه و یا از طریق زیرلایه های ثانویه و ثالث است.
سرمایه گذاری با ارزهای دیجیتال
امروزه بسیاری از مردم با استفاده از ارز های دیجیتال سرمایه گذاری می کنند؛ زیرا این فناوری در مرحله ی بسیار تازه ای قرار گرفته و پتانسیل ایجاد اختلال در سیستم مالی جهان را دارد. علاوه بر این، ارزش این ارز ها مشمول مقررات دولتی نیست و در بازار های آنلاین به طور رایگان تنظیم می شوند. پس ارزهای دیجیتال نوعی سرمایه گذاری در دنیای تجارت است و تقریبا در دسترس همه قرار دارد.
چگونه و از کجا ارز دیجیتال بخریم ؟
شما می توانید آن ها را از صرافی های باز مانند مهران بیت خریداری کنید. همچنین این ارزها به طور مستقیم در سایت های پذیرنده مورد استفاده قرار می گیرند. برای مثال، مهران بیت یکی از سایت هایی است که مستقیما این ارز ها را می پذیرد و به راحتی می توانید در آن خرید و فروش و معامله کنید.
ریسک های سر راه
1 ) خطر هک شدن و سرقت سایبری : از آنجا که ارزها یا در کیف پول شخصی و یا در کیف پول دیجیتالی در وبسایت دیگری قرار دارند، مستعد هک و حمله هستند. برای مثال، شرکت “کوه گاکس” که یکی از بزرگترین بازارها و صرافی های ارز های دیجیتال بود، هک شده و مجبور به ورشکستگی شد.
2 ) خطر بی ارزش شدن : از آنجا که این فناوری نوپا است، این امکان وجود دارد که دولت آن را نقص قوانین طراحی بداند، مداخله کرده و آن را بی ارزش کند.
هرموضوعی در زندگی مزایا و معایب خودش را دارد؛ با در نظر گرفتن مزایا و معایب استفاده از ارزهای دیجیتالی می توانید حالا تصمیم خود را بگیرید. در عصری که به عصر تکنولوژی معروف است با استفاده از اینترنت و چنین سرمایه گذاری های زیرکانه ای می توانید به راحتی تغییری عظیم در شیوه ی کار و زندگی خود ایجاد کنید.
دوستان هر کی میخواد ظرف یکی دو ساعت در مورد رمز ارز و نحوه خرید و فروش یاد بگیره و واقعا راه بیافته به آی دی تلگرام بنده پیام بده .
انقد گول تبلیغات سایت ها و کانال ها رو نخورید مردم ایران بیشترشون تحصیل کردن باید منطقی باشیم و زرنگ
رایگان یاد میدم
@ithinkany