مهران بیت
کانستلیشن ارز کانستلیشن

قیمت ارز کانستلیشن (DAG)

نرخ تومانی خرید
1,193
نرخ تومانی فروش
1,187
تومان
-6.55%
$
0.02009
کانستلیشن کانستلیشن
DAG
وب سایت:
Website
توییتر:
Twitter
تلگرام:
Telegram
گیت هاب:
Github
فیسبوک:
Facebook
وایت پیپر:
Whitepaper
محاسبه قیمت
خرید فروش
DAG > کانستلیشن
کانستلیشن میگیرید
IRTM تومان
تومان میدهید
خرید بیت کوین

کانستلیشن چیست؟

 

شبکه کانستلیشن (Constellation) با نماد اختصاری DAG، زیرساختی توزیع شده جهت اتصال و ارتباط دو فناوری نوظهور کلان داده (Big Data) و بلاکچین (Blockchain) است. این شبکه بر ارائه راه‌حلی کارآمد برای بزرگ‌ترین چالش‌هایی که بسیاری از سیستم‌های فعلی به‌طور قابل‌توجهی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، از جمله سرعت، مقیاس‌پذیری و انگیزه اقتصادی برنامه‌های غیرمتمرکز (DApps) متمرکز است.
چشم‌انداز استراتژیک کانستلیشن، از مقیاس‌پذیری به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی این پلتفرم یاد می‌کند و با ارائه روش‌های مختلف سعی در افزایش مقیاس‌پذیری افقی و قابلیت همکاری میان شبکه‌های مختلف دارد.
علاوه بر این، شبکه کانستلیشن از یک مدل توکنومیک منحصربه‌فرد بهره می‌برد که به آن در گسترش پایگاه کاربری خود کمک می‌کند. توکن کاربردی این شبکه DAG نام دارد. تعداد کل این توکن‌ها (DAG) به ۳.۶۷ میلیارد واحد محدود است که قبلاً استخراج‌شده‌اند و به‌مرور در میان کاربران عرضه خواهند شد. در ادامه با شبکه Constellation و ایده مطرح شده توسط آن آشنا خواهیم شد.

شبکه کانستلیشن (Constellation) DAG چیست؟

کانستلیشن در معنای لغوی به معنای صورت فلکی است. همان‌طور که از نام آن پیداست، Constellation گروهی از نهادهای دیجیتال است که جنبه‌های مختلف سیستم‌عامل را اداره می‌کند و به یکدیگر متصل‌اند. Constellation خود را به‌عنوان یک بلاکچین غیرمتمرکز توزیع‌شده معرفی می‌کند که با رویکرد ریز سرویس‌ها تأمین می‌شود و قراردادهای هوشمند آن در بلاکچین اتریوم تنظیم نشده است.
به‌عبارت‌دیگر، یک اپلیکیشن بزرگ به‌عنوان یک سیستم قابل همکاری برای خدمات مدولار بزرگ و کوچک ساخته می‌شود.
هر ماژول به‌طور خاص از یک هدف تجاری متفاوت پشتیبانی می‌کند، اما این به معنای عدم همکاری آنها نیست و آنها می‌توانند با دستگاه‌های دیگر در همان شبکه ارتباط برقرار کنند. هدف کانستلیشن، ساخت شبکه‌ای واقعاً غیرمتمرکز است؛ جایی که به کاربران امکان همکاری در اجماع داده شود.
از طرف دیگر، شبکه Constellation برای حل مشکلات ناشی از محدودیت‌های بلاکچین‌های فعلی ازجمله عدم وجود مقیاس‌پذیری افقی به‌صورت کامل تلاش می‌کند. این بدان معنی است که بسیاری از شبکه‌های موجود به‌اندازه کافی قدرت اضافه کردن کاربران و شرکت دادن آنها در شبکه را ندارند.
علاوه بر این، شبکه بلاک چین کانستلیشن، سیستم‌های معاملاتی بسیار سریع‌تری را نسبت به رقبای خود به کاربران ارائه می‌دهد. همچنین تراکنش‌های رایگان را به‌عنوان مشوق‌هایی برای توسعه جامعه خود ارائه می‌دهد.

 

تیم توسعه‌دهنده کانستلیشن

تیم توسعه‌دهنده کانستلیشن Constellation

 

شبکه Constellation از تیمی متشکل از توسعه‌دهندگان بااستعداد جوان و کارآفرینان باتجربه تشکیل‌شده است که با هدف به دست آوردن بهترین نتیجه ممکن در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند. تیم کانستلیشن عبارت‌اند از:

مدیر عامل – بنجامین یورگنسن (Benjamin Jorgensen)
مدیر بخش تکنولوژی – ویات ملدمن-فلوخ (Wyatt Meldman-Floch)
مدیر ارشد ریسک – بنیامین دیگلس (Benjamin Diggles)
مدیر ارشد عملیات – ماتیاس گلدمن (Mathias Goldmann)

 

هدف شبکه کانستلیشن چیست؟

 

محدودیت‌های سیستمی، به‌طور خاص مقیاس‌پذیری، از مشکلات مهم و مؤثر در عدم پیشرفت شبکه‌های بلاکچین در زمان کنونی هستند. شبکه کانستلیشن از زمان راه‌اندازی، به‌طور خاص بر روی مسئله مقیاس‌پذیری متمرکز بوده است. مسئله‌ای که مانع پذیرش گسترده بلاکچین‌های بزرگی چون بیت کوین و اتریوم شده است.
نکته برجسته این پروژه در ماژول‌های خدماتی است که از ماژول زنجیره اعتماد گسترده (Extended Trust Chain)  و مدل اجماع اثبات میم (Proof of Meme) که الگوریتم اجماعی مخصوص میم کوین‌هاست تشکیل شده است.
این سیستم همچنین قراردادهای هوشمند را به‌عنوان ریز سرویس‌هایی پیاده‌سازی می‌کند که می‌توانند با استفاده از ماشین مجازی جاوا (JVM) ترکیب شوند.
رویکرد افقی منفرد منجر به ایجاد بستر بلاکچینی می‌شود که از کارایی بالای تراکنش‌ها و همچنین فضایی برای ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز برای مشتریان اطمینان حاصل می‌کند.
علاوه بر این، ظرفیت عملیاتی پروژه کاملاً متناسب با تعداد مشتریانی است که در هر زمان از پلتفرم استفاده می‌کنند.
شبکه اصلی کانستلیشن، هایپرگراف (Hypergraph) نامیده می‌شود و استقرار کامل نودهای توزیع‌شده، مقیاس‌پذیر و بدون خطا را به برنامه‌های سطح مصرف‌کننده می‌رساند. این در حالی است که سایر کوین‌ها هنوز از معماری پایه قرارداد هوشمند استفاده می‌کنند.

 

پتانسیل بزرگ برای مقیاس‌پذیری

 

به لطف پروتکل اجماع جزئی که سیستم از آن پیروی می‌کند، بلاکچین کانستلیشن می‌تواند تعداد نامحدودی تراکنش را در هر ثانیه مقیاس بندی کند. در حقیقت این پلتفرم با فراهم نمودن چارچوبی امن‌تر و بدون وابستگی به یک سرور، تراکنش‌هایی به‌مراتب سریع‌تر را برای کاربران به ارمغان آورده است.
با ادامه روند جهانی‌شدن و ادغام فناوری‌ها، توانایی پیوند و تعامل بین سیستم‌های بلاکچین به‌صورت گسترده‌ای مورداستفاده قرارگرفته است. کانستلیشن به‌خوبی از این قابلیت بهره می‌برد و ارتباط بین سایر بلاکچین‌ها را برای کاربران فراهم آورده است.
علاوه بر این، با یک معماری هدفمند، همه نودهای کانستلیشن می‌توانند با هر دستگاهی از راه دور از شبکه استفاده نمایند و به آن متصل شوند.
همچنین اکوسیستم کانستلیشن، خدمات اصلی زیادی را ارائه می‌دهد که کاربران می‌توانند از آنها بهره‌مند شوند. جالب است بدانید شبکه برای این خدمات هزینه‌ای دریافت نمی‌کند. در عوض، این پروژه از یک مدل تشویقی مبتنی بر شهرت (Reputation-Based Incentive Model) برای تشویق به تعامل کاربر استفاده می‌کند.
شبکه کانستلیشن، از رابط کاربری بسیار ساده و روانی بهره می‌برد به‌طوری‌که هر کاربر با هر سطح دانش فنی می‌تواند به‌راحتی از آن استفاده کند.

 

استاندارد لایه صفر

 

استاندارد توکن HGTP L_0 بی‌نظیرترین ویژگی شبکه کانستلیشن است. محصول پروتکل توسط شبکه هایپرگراف کانستلیشن و HGTP تشکیل‌شده است. طبق توضیحات تیم توسعه‌دهنده، این به‌عنوان لایه ریشه (Root Layer) سایر پروتکل‌ها عمل می‌کند. گام بعدی کانستلیشن، راه‌اندازی ترمینال DAG خواهد بود که به کاربران امکان می‌دهد برنامه‌های بلاکچین خود را در شبکه هایپرگراف بسازند و کسب‌وکار خود را توسعه دهند.

 

هایپرگراف

 

هایپرگراف اولین اقتصاد کاملاً دیجیتالی است. شبکه کانستلیشن در حقیقت مشارکت قابل‌اعتماد افراد و سازمان‌ها را هدف قرار می‌دهد. هدف آن ایجاد زیرساختی است که در آن افراد تشویق می‌شوند تا تجارتی مبتنی بر بلاکچین را در دستور کار خود قرار دهند.
با توجه به استاندارد اجماع لایه صفر که برای همه اعمال می‌شود، کاربران می‌توانند از خدمات شبکه کانستلیشن با تراکنش‌های سریع، امن و بدون هزینه‌های اضافی بهره ببرند.
پیشرفت کانستلیشن ادامه خواهد داشت و متخصصان این حوزه آینده خوبی را برای آن متصور هستند چراکه کانستلیشن در حال حل مشکلات مقیاس‌پذیری است که تقریباً تمامی بلاکچین‌های فعلی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 

کاربرد و ابعاد اقتصادی توکن دگ (DAG)

 

تعاملات مالی در شبکه کانستلیشن به وسیله توکن دگ (DAG) انجام می‌شود. جدای از برنامه‌های ذخیره‌سازی همانند سایر سیستم‌های بلاکچینی، از دگ (DAG) برای توان شبکه یا پهنای باند توکن شده استفاده می‌شود.
تعداد توکن‌های دگ (DAG) به ۳.۶۷ میلیارد واحد محدود می‌شود و زمانی که این تعداد عرضه شد، دیگر کوین جدیدی نخواهیم داشت. علاوه بر این، ۱.۶ میلیارد از این توکن‌ها به سیستم پاداش‌دهی اختصاص داده شده است. دگ (DAG) هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد اما پیش‌بینی در رابطه با آینده آن دشوار است. ارزش DAG از زمان ورود به بازار تاکنون نسبتاً ثابت مانده است.
کاربران شبکه کانستلیشن می‌توانند با خرید دگ (DAG) از آن به‌عنوان یک ارز همتا به همتا (Peer-to-Peer) استفاده کنند. همچنین، به مشارکت‌کنندگان در شبکه برای شرکت در هایپرگراف و اجماع این شبکه، DAG به‌عنوان پاداش داده می‌شود.
شبکه کانستلیشن به‌صورت ایمن اداره می‌شود و با اجماع بهینه می‌شود. شبکه هایپرگراف کانستلیشن از توزیع این نودها شکل می‌گیرد. علاوه بر این، افراد یا سازمان‌های شرکت‌کننده در پروتکل کانستلیشن، برای ساخت واحدهایی خاص یا توکن‌هایی با استاندارد لایه صفر، توکن DAG دریافت خواهند کرد.