مهران بیت
اتریوم نیم سرویس ارز اتریوم نیم سرویس

قیمت ارز اتریوم نیم سرویس (ENS)

نرخ تومانی خرید
1,548,184
نرخ تومانی فروش
1,540,231
تومان
-2.89%
$
26.51
اتریوم نیم سرویس اتریوم نیم سرویس
ENS
آدرس وب سایت:
ens.domains
وایت پیپر:
Whitepaper
گیت هاب:
Github
توییتر:
Twitter
#DAO#Governance#Web3#Collectibles & NFTs#Token
محاسبه قیمت
خرید فروش
ENS > اتریوم نیم سرویس
اتریوم نیم سرویس میگیرید
IRTM تومان
تومان میدهید
خرید بیت کوین

ارز دیجیتال اتریوم نیم سرویس (Ethereum Name Service) چیست؟

ارز دیجیتال اتریوم نیم سرویس (Ethereum Name Service) با نماد اختصاری ENS، یک توکن ERC-20 روی شبکه اتریوم است که به‌عنوان توکن اصلی و حاکمیتی اتریوم نیم سرویس شناخته می‌شود. این ارز دیجیتال با سقف تولید گردش ۱۰۰ میلیون توکن معرفی شد.

ارز دیجیتال اتریوم نیم سرویس (Ethereum Name Service) - ENS چیست؟
منبع: academy.binance.com

هولدرهای توکن ENS می‌توانند در رای‌گیری‌های سیستم حاکمیت غیر متمرکز یا همان DAO پلتفرم مشارکت داشته باشند. آن‌ها می‌توانند درباره آینده پروژه و تصمیم‌گیری‌های اصلی آن نظر بدهند و مسیر تغییرات اتریوم نیم سرویس را مشخص کنند. یکی از مهم‌ترین مشارکت‌هایی که با هولد کرد ENS امکان حضور در آن را خواهید داشت، ENS Constitution یا مجموعه قوانین اتریوم نیم سرویس است.

پلتفرم اتریوم نیم سرویس چیست؟

اتریوم نیم سرویس پلتفرمی شبیه به DNS در اینترنت متمرکز است که آدرس‌های بلند و دشوار را به نام‌های ساده و قابل حفظ کردن تبدیل می‌کند. درواقع Ethereum Name Service را می‌توان معادل بلاکچینی Domain Name Service یا همان DNS دانست. سیستم ثبت نام دامنه یا DNS با این هدف راه‌اندازی شد که آدرس‌های طولانی IP وب‌سایت‌ها به نام‌های ساده‌تر تبدیل شوند. با ظهور این پروتکل، دنیای وب به محیطی جذاب‌تر و در دسترس همه کاربران تبدیل شد. اتریوم نیم سرویس با هدفی مشابه راه‌اندازی شد تا کم‌کم، استفاده از بلاکچین هم برای کاربران عادی آسان‌تر شود. اتریوم نیم سرویس آدرس‌های بلند و دشوار شبکه اتریوم را به نام‌های مورد نظر کاربران تبدیل می‌کند. درنتیجه برای دریافت و ارسال تراکنش‌ها نیازی به نوشتن و حفظ کردن آن آدرس‌های بلند نیست.
با استفاده از سرویس‌هایی مثل Ethereum Name Service، استفاده از قابلیت‌های اکوسیستم Web 3.0 آسان‌تر و در دسترس‌تر می‌شود. با استفاده از نام‌های ساده، اپلیکیشن‌های غیر متمرکز و کاربران دنیای بلاکچین می‌توانند آدرس‌های ارز دیجیتال را آسان‌تر با هم به اشتراک بگذارند. درنتیجه انجام تراکنش‌ها و فعالیت در دنیای غیر متمرکز آسان‌تر خواهد بود. با ظهور ENS همان رخدادی در دنیای بلاکچین افتاد که در دهه ۱۹۹۰ با معرفی دامنه‌های .com در دنیای اینترنت رخ داده بود.

تاریخچه و بنیان‌گذارهای ENS

اتریوم نیم سرویس یک بنیاد مستقل برای مدیریت پلتفرم دارد که به نام ENS Foundation فعالیت می‌کند. نیک جانسون در کنار برنتلی میلگان و کوین گاسپر به‌عنوان مدیران این بنیاد مشغول به کار هستند.
نیک جانسون، مهندس نرم‌افزار باسابقه که در گوگل فعالیت می‌کرد، طرح اولیه یا همان کانسپت اتریوم نیم سرویس را در سال ۲۰۱۶ در بنیاد اتریوم مطرح کرد. این مهندس نیوزیلندی به‌دنبال راهکاری بود که استفاده از شبکه اتریوم برای کاربران عادی و همچنین توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن غیر متمرکز آسا‌ن‌تر بشود.
در می ۲۰۱۷، سرویس ENS به‌صورت یک Top-Level Domain یا همان TLD معرفی شد. یک سال بعد، اتریوم نیم سرویس به‌عنوان سرویسی مستقل و خارج از بنیاد اتریوم (Ethereum Foundation) شروع به کار کرد.
جانسون هنوز به‌عنوان مدیر تیم فنی ENS کار می‌کند. در کنار او نام‌های شناخته‌شده‌ای همچون سرگی نازاروو از تیم Chainlink و دان فینالی از تیم MetaMask و جیسون کارور از بنیاد اتریوم در پروژه فعال هستند.

اهداف ENS چیست؟

شاید اکنون فکر کرده باشید چرا باید از چنین پروتکلی برای ساخت وب سایت های مختلف استفاده شود؟ به طورکلی، ENS یک پیشرفت بزرگ در ارزهای دیجیتال و گامی برای حل برخی مشکلات تجربه کاربر است که این صنعت را آزار می دهد.
برخورد با رشته های طولانی از اعداد و حروف تصادفی اغلب منشأ خطاست و در زمینه رمزنگاری، خطاها معمولاً هزینه زیادی به همراه دارند. عادی سازی آدرس ها و خوانایی آن ها گامی برای بهبود تجربه کلی کاربر است. همان طور که DNS تجربه کاربری را برای کاربران اینترنت بهبود بخشید، هدف ENS نیز بهبود تجربه کاربر در زمینه ارزهای دیجیتال است.

آینده ENS چیست؟

تحلیلگران به وضوح آینده ENS را پیش بینی می کنند و یکی از اهداف قیمتی که توسط بسیاری از تحلیلگران نشان داده می شود، 119 دلار است که می تواند بر آینده ENS نیز تأثیر بگذارد. اگر قیمت ENS در آینده به 119 دلار برسد، از ارزش بازار Go Daddy که یکی از شرکت های بزرگ درگیر ارائه خدمات ثبت دامنه اینترنتی است، پیشی می گیرد. همچنین بسیاری از معامله گران منتظر هستند توکن ENS در صرافی های بزرگ ارز دیجیتال منتشر شود و استراتژی معروف خرید در شایعه و فروش در اخبار را اجرا کنند. همچنین با توجه به اهداف ارز دیجیتال ENS درصورت اجرای این اهداف، آینده روشنی برای این ارز دیجیتال پیش بینی می شود.

چطور دامین اتریومی ENS ثبت کنیم؟

برای ثبت دامین در اتریوم نیم سرویس کار سختی در پیش ندارید. پس از ورود به وب‌سایت این سرویس، باید یک کیف پول شخصی مثل متامسک را به آن وصل کنید. از آنجایی که ENS روی اتریوم کار می‌کند، اکانت متامسک هم باید در حالت اتصال به شبکه اصلی اتریوم باشد.
برای ثبت دامین ابتدا باید نام مورد نظر خود را در نوار جست‌وجو وارد کنید. اگر نام مورد نظر با پسوندهای دلخواه قبلا ثبت نشده باشد، می‌توانید آن را ثبت کرده و به کیف پولی که در وب‌سایت وارد کرده‌اید، وصل کنید. برای پرداخت می‌توانید از همان کیف پول یا سرویس‌های پرداخت فیات استفاده کنید. پرداخت با کارت‌های اعتباری ازطریق سرویس MoonPay انجام می‌شود.
وقتی آدرس کیف پول خود را به دامین ENS با پسوند eth وصل می‌کنید، از آن به بعد اپلیکیشن‌های غیر متمرکز هم حساب کاربری شما را با همان دامین می‌شناسند. این دامین‌ها برای انجام انواع تراکنش روی اتریوم کاربرد دارند.

ارز دیجیتال اتریوم نیم سرویس (Ethereum Name Service) را از کجا بخریم و کجا ذخیره کنیم؟

شما می‌توانید ارز دیجیتال اتریوم نیم سرویس (Ethereum Name Service) را هم اکنون در صرافی‌های معتبر ایرانی مثل صرافی ارز دیجیتال مهران بیت خرید و فروش کنید. همچنین می‌توانید ارز اتریوم نیم سرویس (ENS) خود را در کیف پول‌های نرم‌افزاری مثل تراست والت (Trust Wallet)، متامسک (Metamask)، کوین‌بیس (Coinbase) و کیف پول‌های سخت‌افزاری مثل لجر (Ledger) ذخیره کنید.

جمع بندی و خلاصه ای از ارز اتریوم نیم سرویس

در دنیای شبکه های غیرمتمرکز، سرویس نام گذاری اتریوم و ارز دیجیتال آن، ENS، گام بزرگی برای ایجاد راه های آسان تر برای تعامل با بلاک چین هستند. همان طور که دیگر از IP برای مرور وب استفاده نمی کنیم، در آینده نیز ممکن است به جای آدرس های کیف پول طولانی از دامنه های کاربردی ENS استفاده کنیم. از زمان شروع ایردراپ این پروژه، دنیای ارزهای دیجیتال توجه فزاینده ای به آن داشته است و به احتمال زیاد این سرویس در آینده نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.