چرا توکنهای مبادلات رمزنگاری عملکرد خوبی دارند؟
با تکامل جهان طی یک دهه گذشته، شاهد پیشرفت در فناوری و بروز نوآوری که موجب ایجاد تغییرات …
خانه »
با تکامل جهان طی یک دهه گذشته، شاهد پیشرفت در فناوری و بروز نوآوری که موجب ایجاد تغییرات در سیستمهای پرداخت و در معاملات شده است بودیم. همواره در مورد حسابهای بانکی یا ارسال وجوه نقد به وسیله چک، تا پیدایش و افزایش امکانات کارتهای اعتباری، سیستم مالی همواره در مسیری از رشد بوده است. آخرین نوآوری مهم در این عرصه در سال 2009 توسط ساتوشی ناکاموتو ایجاد شد و آن پیدایش بیت کوین برای تغییر در نحوه انتقال پول یا وجوه در مبادلات بود. با ظهور بیت کوین به عنوان یک ارز دیجیتالی یا مجازی که در دسته رمز ارزها قرار میگرفت سیستم پرداخت الکترونیکی در هر نقطه از دنیا به دون دخالت شخص ثالثی مثل بانک، برای هر شخص راهاندازی کرد. نوآوری بیت کوین آنقدر زیاد بود که توانست الهام بخش ایجاد ارزهای جایگزین به عنوان آلت کوین و انواع گوناگونی از توکن رمزنگاری شود.
مبادلات ارزهای رمزنگاری شده چگونه ظهور کرد؟
ماهیت ارزهای رمزنگاری شده به عنوان داراییهای مالی به شکلی است که به خودی خود دارای قیمت یا ارزش ذاتی هستند. این ارز رمزها در بازارهایی که به عنوان صرافی ارزهای رمزنگاری شده شناخته میشوند ، مورد تبادل و معامله قرار میگیرند. پیشرفت و نوآوری ارزهای دیجیتال امروزه آنقدر زیاد شده است که ما هر روز شاهد ظهور صرافیها یا بازارهای جهانی جدید هستیم. اگرچه صرافیها نقش مهمی در مبادلا رمزنگاری دارند اما نقش عملکرد آلت کوینها و هر توکن رمزنگاری شده را هم نباید دست کم گرفت. توانایی هریک از آنها با ایجاد یک نوآوری برتر که مدعی ارائه بهترین مدل خدمات به اکوسیستم ارزهای رمزنگاری و سرمایهگذاران هستند قابل توجه است.
صنعت ارزهای رمزنگاری شده دارای دو نوع پلتفرم معاملاتی است
اولین بازار معاملاتی مبادلات متمرکز (CEXs) است که به بازارهایی اتلاق میشود که در آن، بستر بودجه یا نقدینگی لازم برای خرید و فروش داراییهای دیجیتال فراهم شود. به عنوان اولین نوع مبادلات معمولاً ویژهگیهای مشابه با بازارهای بورس و سهام دارند. در حقیقت مبادلات متمرکز به عنوان یک واسطه عمل کرده و بر این اساس به خریداران و فروشندگان ارز رمزها خدماترسانی می کنند.
دومین بازار شامل مبادلات غیر متمرکز (DEXs) است که به عنوان یک مفهوم نسبتاً جدید در اکوسیستم بلاک چین و رمزنگاری محسوب می شود. این مبادلات در حوزه رمزنگاری برآمده از مفهوم وسیعتری از امور مالی غیر متمرکز (DeFi) بهشمار میرود که در آن قراردادهای هوشمند یا مجموعهای از کدهای مبتنی بر بلاک چین برنامه ریزی شده است. به این معنی که در هر صرافی غیر متمرکز، این کاربران هستند که نقدینگی لازم برای سیستمهای معاملاتی خود را بدون هیچ واسطهای تأمین میکنند.
چه هنگام از توکن رمزنگاری استفاده میکنیم؟
در هنگام پرداخت هزینه معاملات و پرداخت سود پاداش به کاربران صرافی از توکن رمزنگاری شده استفاده میشود. به شکل معمول در مبادلات غیر متمرکز با پاداش نقدینگی از سوی توکنها مواجه هستیم. هرگاه داراییهای دیجیتال با ارزش ذاتی، در مسیر رشد و صعود قرار بگیرند توکنهای مبادله آنها نیز در مسیر ارزش گذاری قرار میگیرند. 5 توکن با ارزش در بازار فعلی وجود دارد :
*صرافی بایننس با توکن رمزنگاری Binance Coin (BNB)
*صرافی گیت با توکن رمزنگاری Gate Token (GT)
*صرافی آنسوآپ با توکن رمزنگاری UNI
*صرافی پنکیکسوآپ با توکن رمزنگاری CAKE
*صرافی نومینکس با توکن رمزنگاری NMX Token
رشد مبادلات رمز ارزها موجب رشد توکن رمزنگاری آنها نیز میشود. پس در زمان مبادلات بهتر است از توکنی استفاده کنید که در مسیر بیشترین صعود و عرضه و تقاضا برای مبادلات است.
کدام توکن رمزنگاری در سال 2021 در حال رشد بوده و پتانسیل رشد در آینده را دارد؟
به طور حتم امروزه صرافی بایننس با توکن رمزنگاری Binance Coin (BNB) میتواند بزرگترین پلتفرم معاملات ارزهای دیجیتال در جهان از نظر حجم معاملات باشد. این صرافی که در سال 2017 راهاندازی شد خیلی زود تبدیل به یک بازار مناسب و با دسترسی گسترده برای همه افراد در حوزه رمزنگاری شد. در مبادلات رمزنگاری دو عامل اصلی تامین امنیت و نقدینگی از مهمترین ویژهگیهای هر توکن رمزنگاری است. صرافی بینانس و توکن آن بینانس کوین در تمام این سالها نه تنها دچار هیچگونه هکی نشدهاند بلکه تا به امروز هیچ مشکلی در زمینه تامین نقدینگی هم نداشتهاند.توکن رمزنگاری بینانس از طریق بستر تجاری قوی که به سرمایهگذارن ارائه میکند، توانسته تعداد کاربران خود را در مقایسه با دیگر همتایان خود به میزان قابل توجهی بالا ببرد.
منبع: coingape