قیمت ارز بیت کوین دایموند (BCD)
ارز دیجیتال بیت کوین دایموند چیست؟
بیت کوین دایموند (Bitcoin Diamond) با نماد اختصاری BCD، یکی از هارد فورک های بیت کوین (BTC) است. در ابتدا در حوزه ارزهای دیجیتال این ارز را کلاهبرداری میدانستند. به دلیل همین هجمهها، قیمت آن در همان ماههای اول با کاهش بسیار شدیدی روبهرو شد و البته هنوز هم Bitcoin Diamond نتوانسته به قیمت عرضه اولیه خود برسد.
درباره Bitcoin Diamond (BCD)
بیت کوین دایموند از دل پروتکل بیت کوین به وجو آمد. در حقیقت لازم است به این نکته توجه داشته باشید که این شکل از ارز دیجیتال، در سال 2017 عرضه شد. در آن سال ارز دیجیتال بیت کوین دارای محبوبیت بسیار بالایی بود. این عامل باعث شده بود تا شبکه این رمز ارز، ترافیک بسیار بالایی را تجربه کند و به شدت، شلوغ باشد.
از طرف دیگر بلاک چین بیت کوین در آن زمان، در هر 10 دقیقه یک بار استخراج میشد و با اندازه محدودی نیز عرضه میگشت. علاوه بر این عوامل، قابلیت ذخیره ارز دیجیتال بیت کوین نیز فقط 1 مگابایت تراکنش را به انجام میرساند.
از طرف دیگر این نکته را نیز در نظر داشته باشید که در آن موقعیت، میزان تقاضا برای معامله در زمینه ارزهای دیجیتالی نیز افزایش قبل ملاحظهای یافته بود. بنابراین از میان تراکنشها تنها تراکنشهایی که کارمزد بالاتری داشتند اولویت برتری برای استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال به شمار میآمدند.
همین عامل نیز سبب شد تا کارمزد بیت کوین نیز افزایش پیدا کند و این شبکه برای پرداختهای با مقدار کم، بسیار گران به نظر برسد. از دیگر عواملی که میتوان به آن اشاره کرد این بود که تراکنشهایی که در شبکه بیت کوین انجام میگرفت، سرعت بسیار پایینی پیدا کرده بود.
در چنین شرایطی، ارزدیجیتال بیت کوین دایموند عرضه شد که هدف از ارائه آن برطرف نمودن این دسته از نواقص بیت کوین بود. این ارز دیجیتال جدید، دارای چند ویژگی بود که از جمله این ویژگیها میتوان تکنولوژی به روز شده آن را نام برد. این رمز ارز دیجیتالی، با اندازه بلاک 8 برابر بزرگتر نسبت به بیت کوین ارائه شد.
استخراج BCD آسانتر از بیت کوین
علاوه بر این موارد، استخراج BCD نیز آسانتر از بیت کوین، انجام شدنی بود. لازم است بدانید که الگوریتم استخراج این دارایی دیجیتالی، X13 بود. این عامل نیز سبب میشد تا امکان استخراج این ارز، به وسیله پردازندههای گرافیکی GPU فراهم شود.
نکته قابل ذکر دیگر در این زمینه این است که منابع بیت کوین دایموند نیز 210 میلیون سکه بود که در قیاس با تعداد کل بیت کوینهای قابل استخراج، 189 میلیون بیشتر بود که به کاهش قیمت این ارز دیجیتالی کمک بسیاری میکرد.
آینده ارز دیجیتال بیت کوین دایموند (BCD)
از زمان ارائه این رمز ارز دیجیتالی، اهداف و مقاصد زیادی برای آن در نظر گرفته شده بود. در حقیقت توسعهدهندگان این ارز، سعی داشتند که بیت کوین دایموند را به گزینهای ارزان و با سرعت بسیار بالا در معاملات جهانی تبدیل نمایند. از طرف دیگر این دارایی دیجیتالی فراز و فرودهای زیادی را از زمان عرضه، تجربه کرد و در بازهای از زمان به پایینترین نرخ خود نزول کرد که تا حد زیادی جایگاه آن را در میان معامله گران ارزهای دیجیتال تضعیف نمود.
پس از این رویدادها توسعه دهندگان این ارز دیجیتالی به دنبال این هستند تا بتوانند توجه بسیاری از شرکتهای بزرگ را به سمت خود جلب کنند تا از این طریق و با حمایت آنها بتوانند در آیندهای نزدیک، مقبولیت اجتماعی خود را دوباره به دست آورند. این در حالی است که تنها چند صرافی، حمایت خود را از این دارایی دیجیتالی اعلام کردهاند.
سخن پایانی
بنابراین و به طور کلی، میتوان این طور نتیجه گرفت که بیت کوین دایموند، دارای اصول اساسی برای پیش بینی حرکات قیمتی در آینده نیست. بنابر این عامل و با وجود شرایطی از جمله قیمت پایین این رمز ارز دیجیتالی و همچنین نقدینگی کم آن، بیت کوین دایموند نمیتواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری به شمار رود.