مهران بیت

فکر می‌کنید چرا بیت کوین از بحران‌های بازار سهام در امان مانده است؟

این واقعیت که بیت کوین با منابع مالی سنتی ادغام نمی‌شود و سرمایه گذاران آن مجبور به فروش …

زهرا موسی
اخبار ارزدیجیتال
۰۳ مهر , ۱۴۰۰
1137 بازدید

این واقعیت که بیت کوین با منابع مالی سنتی ادغام نمی‌شود و سرمایه گذاران آن مجبور به فروش اجباری آن برای پوشش خسارات مالی خود نیستند به این معنی است که ممکن است در زمان وقوع بحران بازارهای جهانی سهام، قیمت سقوط نکند.شاید به جرات بتوان گفت که یکی از دلایل نوسانات عمده قیمت بیت کوین که به شکل منظم رخ می‌دهد ، اختلاف موارد استفاده از آن است. برای مثال تعدادی از صاحب نظران حوزه رمزنگاری آن را طلای دیجیتال می‌دانند و برخی دیگر بیت کوین را یک پروژه فناوری شبکه‌ای پس بسته به هریک از این دیدگاه‌ها ارزش این سکه دست‌خوش نوسان خواهد شد. در طول زمان با تغییر در هر یک از این برداشت‌ها یا روایت‌ها در مورد بیت کوین، ارتباط آن با دارایی‌های سنتی هم دچار تغییر شده است چرا که در دوره‌های پایداری این ارز رمز توانسته بود ارتباط قوی با طلا برقرار کند.

سقوط وحشتناک بیت کوین در مارس سال 2020 تقریباً برای هر طبقه از دارندگان دارایی‌های دیجیتال ویرانگر بود، اما الگوی بازیابی ارزش خود بعد از گذشت 6 تا7 ماه برای طلا و بیت کوین تقریباً یکسان بوده است. از طرف دیگر، بیت کوین شروع به تقلید از بازار سهام هنگ کنگ با شاخص هانگ‌سنگ (HSI)در بین شرکت‌های فناوری میلیارد دلاری آسیایی کرد. و این امر سبب شد دیدگاه سرمایه‌گذاران از پیگیری قیمت طلا به پیگری سهام فناوری تغییر کند و این‌گونه بود که بیت کوین توانست خود را مجدداً بازیابی کند.

فکر می‌کنید چرا بیت کوین از بحران‌های بازار سهام در امان مانده است؟

با توجه به آنچه گفته شد، باید در نظر داشت که بانفوذترین بانک‌های مرکزی در جهان از سه ماهه اول سال 2020 به دلیل همه‌گری کرونا ویروس نرخ سود نزدیک به صفر یا حتی نرخ سود منفی را تجربه کرده‌اند. بنابراین، اگر اقتصاد جهانی نتواند در میان بسته‌های محرک متعدد تریلیون دلاری شتاب بگیرد، دیگر چیز زیادی از بازار نمی‌توان انتطار داشت. درست است که بیت کوین در این لحظه از مرز 12 ساله‌شدن در جهان گذشته است اما هرگز در طول عمر خود با بحران اقتصادی قابل توجه‌ای روبرو نشده است. برای مثال همین بحران اقتصادی سال2020 که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، بحرانی‌ که بازارهای جهانی را به ارزش بیش از 250 تریلیون دلار در معرض بدهی و ضرر قرار داد. در نهایت، بعید به نظر می‌رسد که بتوان هرگونه تجزیه و تحلیل یا برآورد درست و منطقی برای ارزیابی بیت کوین در این حیطه ارائه کرد حتی ممکن است این سکه تحت تأثیر فروپاشی بازارها نیز قرار بگیرد.

این نکته را از یاد نبرید که بیت کوین یا هر ارز رمزنگاری شده‌ی دیگری نمی‌توانند به عنوان وثیقه نزد بانک‌ها یا موسسات مالی همچون دارایی‌های سنتی قرار داده شوند. تا زمانی که بیت کوین به شکل کامل در بازارهای مالی جا نیافتد و به عنوان وثیقه یا سپرده پذیرفته نشود، همچنان ریسک سیستماتیک بین ارز دیجیتال کمتر از بازارهای سنتی است.

منبع: cointelegraph

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
آشنایی با بازی Gods Unchained

اکوسیستم بازی های کریپتویی درآمدزا بسیار متنوع است اما معمولا کیفیت بازی ها توان …

در هنگام معامله رمزنگاری چه هزینه‌هایی باید بپردازید؟

همه‌ی رمزنگاران در سرتاسر دنیا یک هدف دارند و آن هم کسب سود است. جدای از هرگونه …

چطور هزینه‌های مبادله رمزنگاری را صرفه جویی کنیم؟

داشتن هزینه‌ در معاملات ارزهای رمزنگاری شده اجتناب‌ناپذیر است، همواره مردم مشتاق به این است …

ادامه ی روند صعودی بیت کوین

پیرس کرازبی، مدیرکل سایت تحلیلی TradingView‌ و صاحب نظر حوزه‌های مالی و رمزارزی، بر این باور است …

آشنایی با فیشینگ و انواع آن

نوعی حمله سایبری می‌باشد. فیشر خود را به عنوان یک نهاد یا تجارت معتبر معرفی مینماید …

معرفی پایگاه گلسنود | قبله ی تحلیلگران آنچین

سایت Glassnode یکی دیگر از مهمترین پایگاه های ارائه دهنده ی اطلاعات و داده های بلاکچین است …