مهران بیت

هم‌زمان با بالارفتن هش بیت کوین شاهد کاهش درآمد حاصل از تراکنش‌ها هستیم

در پلت‌فرم فناوری و خدمات دارایی‌های دیجیتالی بیتودا(Bitooda) ، در مورد هش ریت مورد انتظار بیت کوین …

زهرا موسی
اخبار ارزدیجیتال
۳۱ شهریور , ۱۴۰۰
1974 بازدید

در پلت‌فرم فناوری و خدمات دارایی‌های دیجیتالی بیتودا(Bitooda) ، در مورد هش ریت مورد انتظار بیت کوین تجدیدنظر قابل ملاحظه‌ای جهت صعود صورت گرفت به گونه‌ای که آن‌ها برآورد درآمد از هزینه بیت کوین خود را کاهش داده‌اند. همچنین در آخرین آمارهای ارائه شده در گزارشات این وب‌سایت، پیش بینی شده است که هش ریت بیت کوین تا پایان امسال به 198 EH/s برسد.این پیشرفت صعود در حالی در شرف وقوع است که هش ریت بیت کوین بعد از ممنوعیت استخراج آن در چین دچار تزلزل شده بود، اما توانست به خوبی و سریع‌تر از آن‌چه تصور می‌شد شرایط خود را بهبود بخشد. پس از این ممنوعیت بدشگون که باعث از دست رفتن حدود 100 EH/s شد، بازیابی صعودی هش ریت بیت کوین از انتظارات تحلیلگران فراتر رفته و به سطح فعلی 131.7 EH/s رسیده است.پلت‌فرم بیتودا(Bitooda) در مورد خطرات ناشی از این هش ریت افزایشی بیت کوین خاطر نشان کرد، این احتمال افزایش صعودی که ناشی از کاهش محدودیت‌های زیرساختی ماینرها است می‌تواند با افزایش قیمت بیت کوین همراه شود.

در تجزیه و تحلیل‌های میانگین 7 روزه بیتودا(Bitooda)، مشخص است که هزینه‌های معاملات بیت کوین کمتر از آن چیزی شده است که اخیراً پیش بینی می‌شد. در این مورد تحلیلگران این امر را ناشی از تغییر تجارت رمزنگاری از آسیا به غرب، به همراه کاهش حجم معاملات مشکوک می‌دانند. لایه اول یا همان پروتکل اصلی(L1) به بلاک چین بیت کوین و لایه دوم یا(L2) به پروتکل ساخته شده بر روی آن اتلاق می‌شود. درست شبیه به شبکه لایتینگ(Lightning)، که موجب سریع‌تر و ارزان‌تر انجام شدن معاملات بیت کوین می‌شود. در حقیقت ارزش دلاری کل به عنوان پاداش بلوک کوین بیس(coinbase) و هزینه تراکنش‌ها نیز به ماینرها پرداخت می‌شود. بر اساس اطلاعات دریافتی از بیتودا(Bitooda) هزینه تراکنش‌ها هنوز به میزان قابل توجهی نسبت به ابتدای سال جاری پایین‌تر است. این اتفاق را به خوبی در تصویر نمودار زیر که بر مبنای متوسط تراکنش بیت کوین در بازه‌های هفتگی‌است می‌توانید به وضوح مشاهده کنید.

هم‌زمان با بالارفتن هش بیت کوین شاهد کاهش درآمد حاصل از تراکنش‌ها هستیم

پلت‌فرم بیتودا(Bitooda) همچنین اظهار کرد که تحلیلگران بازارها همچنان در انتظار هستند تا ببینند چگونه زیرساخت‌های انرژی برق می‌توانند عامل اصلی برای توسعه بیشتر معادن استخراج بیت کوین باشند. البته با در نظر گرفتن آخرین یافته‌های آن‌ها شاهد این هستیم که هزینه متوسط مصرف برق در حال حاضر 40 دلار در هر مگاوات ساعت است. در آخرین زمان از نگارش این نوشته هر سکه بیت کوین به مبلغ 47،421 دلار در بازارهای جهانی معامله شد و در طی یک روز توانست بدون تغییر بماند. این صعود قیمت در کل هفته شاهد 2 درصد و در ماه حدوداً 7 درصد و در یک سال گذشته چیزی در حدود 333 درصد بوده‌است.

منبع: cryptonews

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیچیتال نوعی ارز است که فقط به صورت دیجیتال یا الکترونیکی در دسترس است و نه به صورت …

EOS بستری برای طراحی نرم افزارهای غیر متمرکز (Deapps)

ارز دیجیتال EOS در اکتبر 2021 دارای ارزش بازار بیش از 4 میلیارد دلار است که 1 میلیون عدد …

هشدار پلیس درباره بدافزار استخراج ارز های دیجیتال

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به خطر بدافزارهای …

معرفی الگوریتم اثبات زمان سپری شده (PoET)

اثبات زمان سپری شده (PoET) یکی از الگوریتم های مکانیسم اجماع شبکه بلاک چین است …

بهترین پروژه های کریپتویی متاورس

این روزها همه جا صحبت در مورد متاورس است. به همین دلیل ما هم به بررسی 6 پروژه ی …

آیا در بازار رقابتی اتریوم موفق شده است از بیت کوین پیشی بگیرد؟

نایجل گرین مدیرعامل شرکت deVere اعلام کرد :” صعود اتریوم به سمت قله‌ی ارزهای دیجیتال …