مهران بیت
آیکون ارز آیکون

قیمت ارز آیکون (ICX)

نرخ تومانی خرید
در دسترسی نیست
نرخ تومانی فروش
در دسترسی نیست
تومان
0%
$
آیکون آیکون
ICX
آدرس سایت:
iconrepublic.org
سورس کد:
Source Code
تلگرام:
Telegram
توییتر:
Twitter
وایت پیپر:
Whitepaper
دیسکورد:
Github
ردیت:
Reddit
#Platform # Enterprise solutions # Interoperability # Kinetic Capital

ارز دیجیتال آیکون چیست؟

آیکون (ICON) با نماد اختصاری ICX، با هدف بهبود تعامل میان جوامع بلاکچینی مختلف روی کار آمده است و قصد دارد یک شبکه واحد برای تعامل و ارتباط میان این جوامع ایجاد نماید. ارتباط میان این جوامع از طریق نمایندگان جامعه اتفاق می‌افتد. در پلتفرم آیکون یک جامعه به مجموعه‌ای از نودها گفته می‌شود که از یک سیستم مدیریتی پیروی می‌کنند.

پروژه ارز دیجیتال آیکون در سال 2017 و توسط تیم آیکون که یک تیم سازمانی در کره جنوبی هستند، راه‌اندازی شد. توکن اختصاصی این شبکه ICX نام دارد.

ارز دیجیتال آیکون (ICON) - ICX چیست؟

هدف پروژه آیکون چیست؟

پروژه ارز دیجیتال آیکون هدف خود از راه‌اندازی این پروژه را «ایجاد یک جامعه دیجیتالی» بیان می‌کند. در این شبکه فعالان اقتصادی مختلف می‌توانند روش کنترل و تعیین ارزش اختصاصی خود را داشته باشند و این موارد را تحت اصول انتخابی خود پیاده‌سازی نمایند.
هدف نهایی پروژه آیکون این است که پلتفرمی ایجاد نماید که طیف وسیعی از صنایع مثل صنایع مالی، امنیتی، بیمه‌ای، درمانی، آموزشی و … بتوانند در یک شبکه واحد به تعامل و تبادل با یکدیگر بپردازند.

تاریخچه پروژه ارز دیجیتال آیکون (ICON)

در ماه سپتامبر سال 2017، ارز دیجیتال ICON طی یک برنامه عرضه اولیه (ICO) به بازار ارائه شد و از طریق فروش توکن‌ های ICX، سرمایه‌ای حدود 43 میلیون دلار جمع‌آوری کرد. این فروش برای چیزی حدود 50 درصد از توکن‌های آیکون اتفاق افتاد. سپس در سال 2018، این پروژه، بلاکچین اختصاصی خود را ایجاد کرد و افرادی که در عرضه اولیه (ICO) سال 2017 شرکت کرده بودند، توکن‌های ICX خود را در سال 2018 دریافت کردند.
در سال 2019 پروژه ارز دیجیتال آیکون، استاندارد IRC16 را به عنوان استاندارد شبکه آیکون ارائه داد. این استاندارد به تمامی افرادی ارائه شد که قصد داشتند از این شبکه برای ایجاد پروژه‌هایی با استفاده از زیرساخت‌های این شبکه یا توکنیزه کردن دارایی‌های خود بر بستر بلاکچین این شبکه استفاده کنند.
این دارایی‌ها به صورت توکن‌های دیجیتال یا کوین‌هایی هستند که مالکیت یا سهام یک دارایی را نشان می‌دهند. با استفاده از امکان توکنیزه کردن دارایی‌ها، کسب و کارها می‌توانند از طریق فروش سهام خود به صورت دارایی دیجیتال، سرمایه جذب کنند.

ایده پروژه ارز دیجیتال آیکون از کجا شکل گرفته است؟

پروژه ارز دیجیتال آیکون ایده اصلی و اولیه خود را از نظام اقتصادی در دنیای واقعی گرفته است؛ چراکه تمامی سیستم‌های مالی اعم از کسب و کارها، سازمان‌های غیرانتفاعی و مؤسسات مالی دولتی همگی از یک ابزار مشترک برای مبادلات خود استفاده می‌کنند که پول ملی نام دارد.
استفاده از تکنولوژی بلاکچین، در کنار توکن اختصاصی این شبکه، یعنی توکن ICX، فضایی به عنوان یک شبکه میان بلاکچینی ایجاد نموده است که پروژه‌ها می‌توانند در این فضا به عنوان یک پلتفرم واحد جمع شوند و به ارتباط و تعامل با یکدیگر بپردازند.

اهداف این پروژه چیست؟

ارز دیجیتال آیکون، قصد دارد یک شبکه بزرگ‌تر را که متشکل از چندین شبکه است ایجاد و آن را با استفاده از رمزارزها مدیریت نماید. بلاکچین‌هایی که در پروژه آیکون شرکت می‌کنند، می‌توانند از طریق صرافی غیر متمرکز (DEX) موجود در این پلتفرم، به تبادل رمزارزهای خود بپردازند. در صرافی غیر متمرکز، مقداری ذخیره رمزارزی برای هر جامعه بلاکچین وجود دارد و از این طریق این جوامع می‌توانند به سرعت به تبادل ارزهای دیجیتال بپردازند.
برای محاسبه نرخ سود در این صرافی، از مدل تحلیلی .A.I استفاده شده است. توکن ‌ICX توکن اختصاصی این شبکه است که برای پرداخت‌های میان بلاکچینی از آن استفاده می‌شود.

اجزای اصلی شبکه ارز دیجیتال آیکون

پروژه ارز دیجیتال آیکون از 5 بخش اصلی تشکیل شده است: جمهوری آیکون (ICON Republic)، جامعه آیکن (ICON Community)، نمایندگان جامعه (C-Rep)، نودهای جامعه (C-Nodes) و نودهای شهروند (Citizen nodes).
جامعه آیکون شبکه‌ای از نودها است که در یک سیستم مدیریتی واحد قرار دارند. این نودها می‌توانند پروژه‌های خود را با استفاده از ساختار مورد نظر خود اداره و مدیریت کنند و تعداد نودها و مشخصه‌های آنها را تعیین نمایند. علاوه بر این، جوامع موجود در این شبکه می‌توانند دیدگاه مستقلی در مورد تصمیم‌گیری‌ها داشته باشند. به عنوان مثال در بیت کوین از روش گواه اثبات کار استفاده می‌شود، این در حالی است که جوامع دیگر همچون مؤسسات مالی از دیدگاه سلسله مراتبی استفاده می‌کنند.
نودهای جامعه به گونه‌ای زیرساخت هر جامعه محسوب می‌شوند. نمایندگان هر جامعه نودهایی هستند که از میان اعضای هر جامعه انتخاب می‌شوند. این افراد برای تعامل با ICON Republic قابل‌اعتماد و اطمینان هستند. نمایندگان جامعه، بلاکچین‌های مختلف را به Icon Republic مرتبط می‎‌کنند و در ازای این کار توکن ICX پاداش می‌گیرند.

ساختار مدیریتی

Icon Reppublic ساختار مدیریتی این شبکه است. این بخش همچنین مربوط به تصمیم‌گیری‌های مربوط به بلاکچین است. اعضای Icon Republic توسط رأی نمایندگان جامعه مشخص می‌شوند. برای ملموس‌تر شدن موضوع، Icon Republic را شبیه به ایالات متحده امریکا و جامعه آیکون را شبیه به دیگر ایالات مستقل تصور کنید. نودهای شهروند، نودهایی هستند که حق رأی در شبکه ندارند اما می‌توانند به تراکنش‌ در یک شبکه، با شبکه‌های دیگر و با Icon Republic بپردازند.

بلاکچین جمهوری آیکون

بلاکچین جمهوری آیکون، نکسوس (Nexus) نام دارد و با استفاده از تکنولوژی الگوریتمی به نام لوپ چین (Loopchain) ایجاد شده است. فناوری لوپ چین جوامعی را که در جمهوری آیکون قرار دارند با یکدیگر مرتبط می‌سازد. به گروهی شدن جوامع با یکدیگر کنسرسیوم گفته می‌شود. کنسرسیوم‌ها دارای قوانین مشخصی هستند و به بلاکچین‌های مختلف امکان می‌دهند که با یکدیگر همکاری داشته باشند.
و در آخر همانند اتریوم، افراد می‌توانند با استفاده از شبکه ایکون به راه‌اندازی اپلیکیشن‌های غیر متمرکز بپردازند. علاوه بر این، بعد از لیست شدن این اپلیکیشن‌ها در فروشگاه اپلیکیشن‌های غیر متمرکز آیکون، نودهای شهروند می‌توانند به دانلود و استفاده از آنها بپردازند.

چکیده

ارز دیجیتال Icon با هدف ایجاد شبکه‌ای یکپارچه برای ایجاد ارتباط و تعامل میان جوامع مختلف بلاکچینی روی کار آمد. پروژه ارز دیجیتال آیکون خود را یک بلاکچین عمومی و برای ایجاد ارتباطات میان بلاکچینی معرفی کرده است. این شبکه از یک تکنولوژی بلاکچینی به نام لوپ چین (LoopChain) استفاده می‌کند و به همین دلیل می‌تواند چندصد تراکنش را در ثانیه به ثبت برساند.