مهران بیت

از مخالفت با استخراج ارز دیجیتال تا احداث شهرک رمز ارز در فریدن

به گزارش مهران بیت وبه نقل از خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان سید حسن قاضی عسکر معاون هماهنگی …

مهدی محمدی
مقالات
۲۹ آذر , ۱۳۹۹
2519 بازدید

به گزارش مهران بیت وبه نقل از خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان سید حسن قاضی عسکر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: به دنبال ایجاد یک شهرک رمزارز در ناحیه صنعتی فریدن هستیم و سرمایه گذار آن نیز مشخص است.

او ادامه داد: در نظر داریم تمام صنایعی که با رمز ارز در ارتباط هستند در این محل مستقر شوند و اقدام به تولید ارز‌های مجازی  کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه در پی ایجاد صرافی رمز ارزی برای تبدیل آن هستیم، ادامه داد: به دنبال این سیاست تولید دستگاه‌های ماینر را در دستور کار داریم و به دنبال ایجاد پول هستیم.

قاضی عسکر تصریح کرد: البته مسئولان کشور برای تولید رمز ارز‌ها باید مشوق‌هایی همچون برق ارزان قیمت را برای توسعه تولید ارز‌های دیجیتال در نظر بگیرند.

شرایط اقلیمی مناسب فریدن برای استخراج ارز دیجیتال

علی روستایی، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان فریدن گفت: موضوع احداث شهرک رمز ارز از طرف استانداری اصفهان و با همکاری یک شرکت خصوصی مطرح شد، ابتدا در استان اصفهان سه شهرستان سمیرم، فریدونشهر و فریدن برای احداث شهرک صنعتی رمز ارز درنظر گرفته شد.
او ادامه داد: در ادامه با برسی دقیق شرایط اقلیمی و اب و هوایی، شهرستان فریدن به عنوان منطقه مناسب احداث این شهرک درنظر گرفته شد.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان فریدن تاکید کرد: این طرح قرار است در سه فاز انجام شود و در فاز اول قرار است، زمینی به مساحت ۴۵ هکتار در شهرک صنعتی فریدن برای این طرح آماده شود.
روستایی ادامه داد: با توجه به اینکه استقرار دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال مصرف برق بالایی دارند و فضا را به شدت گرم می‌کنند برای خنک کردن فضا نیاز به صرف انرژی داریم، اما شهرستان فریدن به خاطر سردسیر بودن کمک زیادی به خنک شدن دستگاه‌ها و صرفه جویی در مصرف انرژی دارد.
او تاکید کرد: علاوه بر شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب، وجود پست ۴۰۰ کیلوواتی برق در این شهرستان برای تامین برق شهرک رمزارز مورد توجه قرار گرفته، اما با این وجود شرکت سرمایه گذار این طرح تاکید کرده که در فاز دوم، اقدام به تامین برق شهرک از طریق انرژی خورشیدی خواهد کرد. 

از مخالفت با استخراج ارز دیجیتال تا احداث شهرک رمز ارز در فریدن


رونق اقتصادی با راه اندازی شهرک رمز ارز

 معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان فریدن گفت: شهرک صنعتی فریدن در حال حاضر رونق چندانی ندارد و با راه اندازی این شهرک می توان نه تنها اقتصاد این شهرستان بلکه اقتصاد کشور را دچار تحول کرد.
روستایی ادامه داد: این شهرک می تواند به عنوان اولین شهرک رمزارز غرب آسیا معرفی شود و موجبات ارتباط اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه را فراهم کند.  یکی از مهم‌ترین هدف گزاری‌های احداث این شهرک، تولید و بومی سازی دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال یا همان ماینر است که بتواند نیاز کشور را در این حوزه برطرف کند.

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
کاهش استخراج  بیت کوین چهار بار متوالی 49٪  ماینینگ آن را راحت می‌کند

به دنبال بزرگترین  افت تاریخی در استخراج بیت کوین، این آخر هفته نیز بار دیگر شاهد یک افت دشوار استخراج …

هفت تحول کلیدی امروز در بازار کریپتو: از پیش‌بینی ۱۸۵هزار دلاری بیت‌کوین تا لیستینگ توکن Linea

۱. پیش‌بینی افزایش قیمت بیت‌کوین تا ۲۰۰٬۰۰۰ دلار آیا بیت‌کوین می‌تواند به سطح روانی ۲۰۰٬۰۰۰ دلار برسد؟ طبق تحلیل Tom …

آیا مردان و زنان سنگاپوری در مقابل ارزهای رمزنگاری شده‌ عملکرد یکسان دارند؟

بر طبق گزارشات دولت کریپتو در سنگاپور مشخص است که مردان سنگاپوری تمایل بیشتری …

۷ خبر داغ کریپتو امروز که بازار را تکان دادند | تحلیل تخصصی و فرصت‌ها

۱. طرح جدید Tether برای استیبل‌کوینی آمریکایی به نام USAT خبر: شرکت Tether قصد دارد تا انتهای سال جاری، یک …

بررسی فیلم سینمایی Trust Machine: The Story of Blockchain

از جمله مستندهای معروف و جذاب در حیطه ارزهای دیجیتال و فناوری نوآورانه بلاکچین، می توان …

اکوسیستم ترا(Terra) به چه شکل کار می‌کند؟

از ابتدای سال گذشته، اکوسیستم ترا(Terra) یک پروژه رمزنگاری برجسته تبدیل شده است. همچنین برای پیگیری اکوسیستم‌های متفاوتی چون  theericstone …