مهران بیت

ثروتمند ترین مردان دیجیتالی جهان

این روزها ما در واقع دو آمریکا داریم یا شاید حتی آمریکا را به دو صورت می‌بینیم؛ یکی آمریکایی با مردم بیکار …

مهدی محمدی
مقالات
۰۴ آذر , ۱۳۹۹
1921 بازدید

این روزها ما در واقع دو آمریکا داریم یا شاید حتی آمریکا را به دو صورت می‌بینیم؛ یکی آمریکایی با مردم بیکار و در جست‌وجوی کار که در آن نرخ بیکاری هر روز افزایش پیدا می‌کند و در مقابل نفوذ فقر و تنگدستی هم بیشتر و بیشتر می‌شود. این روزها شاهد آمریکایی دیگر هستیم با شرکت‌های تکنولوژی بزرگ و با فروش چشمگیر، سرمایه‌های رو به رشد و البته فرصت‌هایی که انگار پایانی ندارند. با این اوصاف چندان هم بعید به نظر نمی‌رسد که بزرگان عرصه تکنولوژی آمریکا جایگاهی ویژه در فهرست ثروتمندترین افراد دنيا برای خودشان دست و پا کرده باشند. شاید باور نکنید اما دارایی‌های 10 ثروتمند عرصه تکنولوژی آمریکا تا پایان سال 2010 افزایشی برابر 6/13 میلیارد دلار نسبت به سال میلادی گذشته خواهد داشت. بسیاری از این ثروتمندان حالا دیگر آنقدر مشهور شده‌اند که در میان اغلب مردم دنیا شناخته می‌شوند. شاید بیل گیتس نمونه خوبی باشد که این روزها دیگر به عنوان ثروتمندترین مرد جهان شناخته می‌شود. دارایی‌های خالص گیتس تا پایان سال 2010 به 54 میلیارد دلار می‌رسد که این رقم در مقایسه با سال 2009 تا 4 میلیارد دلار رشد پیدا کرده است. شرکت Microsoft که غول نرم‌افزاری دنیا است، چنان فروش خوبی دارد که از تصور اغلب ما خارج است. سیستم عامل Windows 7 این شرکت که در سال گذشته معرفی شد، فروش هفت نسخه‌ای در هر ثانیه را تجربه کرد تا به این ترتیب قیمت سهام این شرکت را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. این اتفاقی است که مشابه آن برای اغلب شرکت‌های بزرگ این عرصه می‌افتد تا مدیران این شرکت‌ها را به ثروت‌های میلیارد دلاری برساند. به این ترتیب مجله معتبر فوربس به تازگی فهرستی از ثروتمندترین افراد عرصه تکنولوژی را اعلام و منتشر کرده است که در آن اغلب نام‌ها آشنا به نظر می‌رسند. این ثروتمندان به ترتیب عبارتند از:

ثروتمندترين مردان ديجيتالي جهان

1-بیل گیتس موسس شرکت Microsoft

دارایی‌های خالص بیل گیتس برابر 54 میلیارد دلار است که نسبت به سال 2009 رشد 4 میلیارد دلاری داشته است. قیمت سهام او در شرکت Microsoft در حال حاضر برابر 16 میلیارد دلار است؛ در حالی که نرخ سهام این شرکت در سال گذشته تقریبا ثابت و بدون تغییر بوده است و تنها با ورود سیستم عامل Windows 7 کمی رشد کرد. با این همه، اما گیتس این روزها تمام وقت خودش را صرف فعالیت‌های بشردوستانه در بنیاد بیل و ملیندا می‌کند و دیگر وقت چندانی را در شرکتی که او را به چنین ثروت هنگفتی رسانده است، نمی‌گذارند.

ثروتمندترين مردان ديجيتالي جهان


2-لری الیسون مدیر عامل و یکی از موسسان شرکت Oracle

یکی از روسای شرکت بزرگ Oracle که دارایی‌های خالص آن به 27 میلیارد دلار می‌رسد. این شرکت نرم‌افزاری هم یکی از پردرآمدترین شرکت‌های تکنولوژی است که قیمت سهام آن با رشد 23 درصدی از سال گذشته به 49/27 دلار برای هر سهم در امسال رسیده است. از طرف دیگر فصل تابستان برای این شرکت علاوه بر درآمد چشمگیری که به همراه داشت، با اخبار مربوط به در اختیار گرفتن «مارک هوارد» مدیر عامل اسبق شرکت HP به عنوان یکی از روسای Oracle حسابی در دنیای تکنولوژی جنجال آفرین شد. همین موضوع قیمت سهام این شرکت را افزایش داد. با این اوصاف حالا کارشناسان و تحلیلگران بازار پیش‌بینی فصل جدیدی از فعالیت‌های این شرکت را کرده‌اند؛ فصلی که با مدیریت مارک هوارد می‌تواند سود و درآمد شرکت و از طرف دیگر دارایی‌های الیسون را هم افزایش دهد.

ثروتمندترين مردان ديجيتالي جهان


3-سرگی‌برین یکی از موسسان Google

میزان دارایی‌های خالص او برابر 15 میلیارد دلار است، در حالی که این میزان نسبت به سال 2009 کاهش 300 میلیون دلاری داشته است. به عقیده بعضی از کارشناسان، این اتفاق به دنبال از دست رفتن بخشی از سهم بازار Google در بازار جست‌وجوی اینترنتی و حضور موتور جست‌وجوی Bing شرکت Microsoft روی داده است. این در حالی است که این روزها بازار سیستم عامل آندروييد این شرکت به خاطر تمایل شرکت‌های تولید کننده موبایل‌های هوشمند به استفاده از این سیستم عامل حسابی رونق گرفته است.

ثروتمندترين مردان ديجيتالي جهان


4-لری پیج یکی از موسسان Google

او هم مانند همکارش ثروتی با میزان خالص 15 میلیارد دلار دارد. او هم درست مانند سرگی برین شاهد کاهش 300 میلیون دلاری دارایی‌هایش بوده است. درآمد او از منبع شرکت Google تنها یک دلار در هر سال است، اما او سهامدار شرکت‌های دیگری مانند Tesla Motors هم هست.

ثروتمندترين مردان ديجيتالي جهان


5-مایکل دل مدیر عامل و ريیس شرکت Dell

حجم ثروت خالص او برابر 14 میلیارد دلار است. با وجود آنکه شرکت Dell هنوز درگیر تاثیرات بحران مالی سال گذشته است، اما همچنان بیشترین حجم سرمایه این شرکت از سرمایه‌گذاری‌های MSD Capital تامین می‌شود. با این حال، اما 80 درصد از سهام این شرکت متعلق به مایکل دل است. ثروت خالص او نسبت به سال 2009 تا 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده است و بسیاری از کارشناسان معتقدند این اتفاق به دنبال کاهش 29 درصدی سهام این شرکت در سال گذشته میلادی افتاده است.

منبع:تابناک

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
اتریوم و بایننس کوین به بالاترین قیمت تاریخ خود رسیدند

روز شنبه اول مه (۱۱ اردیبهشت)، قیمت ارزهای دیجیتال بایننس کوین (BNB) و اتریوم (ETH) به اوج تاریخی خود رسید …

آشنایی با سالیدیتی، زبان برنامه نویسی بلاکچین

برنامه های غیرمتمرکز (Dapp) برنامه هایی هستند که بر روی شبکه ی متن باز …

در جعبه ترزو مدل1 (به انگلیسی Trzor Model One) چه قطعاتی قرار داده شده است؟

در دنیای امروزی کیف پول سخت افزاری ایمن‌تر و پرکاربردتر از کیف پول‌های سنتی است. کیف پول تِرزور  …

5 استیبل کوین(stablecoins) برتر در سال 2021 که باید بشناسید

بازار رمزنگاری از گذشته تا کنون به شکل مدام در حال پیدایش نوآوری است. استیبل کوین‌های …

بیت کوین اهمیتی نمی دهد چه کسی برنده انتخابات آمریکا شود!

نتایج انتخابات آمریکا 13 آبان اعلام خواهد شد و بسیاری منتظر دیدن تاثیر آن بر روی آینده ارز های …

شهر بیت کوین السالوادور با کمک یک آتشفشان برپا خواهد شد

رییس جمهور السالوادور اعلام کرد که کشورش قصد دارد در پای یک آتشفشان یک شهر …