مهران بیت
نالز ارز نالز

قیمت ارز نالز (NULS)

نرخ تومانی خرید
29,031
نرخ تومانی فروش
28,534
تومان
0.03%
$
0.3549
نالز نالز
NULS
وب سایت:
Website
توییتر:
Twitter
تلگرام:
Telegram
دیسکورد:
Discord
فیسبوک:
Facebook
گیت هاب:
Github
محاسبه قیمت
خرید فروش
NULS > نالز
نالز میگیرید
IRTM تومان
تومان میدهید
خرید بیت کوین

نالز چیست؟

نالز (NULS) یک پروژه بلاک چین مبتنی بر ریزسرویس است که از مکانیسم اجماع اثبات اعتبار (PoC) (dPoS به علاوه رتبه‌بندی اعتبار) برای استخراج از طریق سهام استفاده می‌کند. طراحی ماژولار NULS دارای NULSTAR است، یک چارچوب مبتنی بر ریزسرویس که طبق گزارش‌ها، راه‌حل‌های بلاک چین در سطح سازمانی را برای قراردادهای هوشمند، زنجیره‌های خصوصی، زنجیره‌های عمومی، dApps و توکن‌سازی NRC-20 ممکن می‌سازد.

ارز دیجیتال نالز Nuls چیست؟

شبکه اصلی NULS 1.0 در جولای 2018 راه‌اندازی شد. محصول اصلی NULS Chain Factory است، ابزاری برای ایجاد زنجیره‌ای که به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد از گزینش پلاگین و بازی ماژول‌ها از مخزن ماژول NULS از جمله اجماع زنجیره‌ای متقابل برای ارزش دارایی استفاده کنند.

نالز یه بلاکچین منبع بازه که قصد داره با ایجاد بستری مناسب به واحد های تجاری کمک کنه تا با ایجاد برنامه هایی غیر متمرکز مشکلات خودشون رو در دنیای واقعی حل کنن. در طراحی شبکه NULS از ماژول های متفاوتی استفاده شده. این بلاکچین قرارداد های هوشمند، سیستم همکاری بین زنجیره ای، ایجاد زنجیره فوری و اجماع مختلط رو پوشش میده. این ماژول های جدید می تونن روی بلاکچین های جدید اجرا بشن و هر صنعتی می تونه مطابق با اهدافش تنظیمات برنامه غیر متمرکزی که بر روی شبکه نالز ساخته، شخصی سازی بکنه. یکی از مشخصات برجسته نالز مقرون به صرفه بودن اونه. در واقع هدف نالز اینه که شکاف بین بلاکچین های خصوصی و عمومی رو به وسیله ارائه امکان ساخت زنجیره های مناسب، برطرف کنه تا بلاکچین ها کاربردی تر و کارآمدتر بشن. ارز دیجیتال NULS رمز ارز بومی این بلاکچینه و کاربران هزینه استفاده از خدمات گسترده این شبکه رو به وسیله ارز دیجیتال نالز می پردازند.

پروژه نالز توسط یه شرکت سنگاپوری به اسم NULS Foundation Pte. Ltd اداره میشه. جیسون ژانگ بنیانگذار و توسعه دهنده اصلی شبکه نالزه اما بنیاد نالز تو سال 2017 توسط Lin Yang و Lily Wang ایجاد شد. لین 8 سال سابقه برنامه نویسی دارد و به زبان های PHP، Java، Scala و Golang مسلط است. در جولای 2018 Liesa Huang به عنوان مدیر اجرایی نالز انتخاب شد و تا اواخر 2019 این مسئولیت بر عهده داشت. در حال حاضر پروژه نالز توسط یه هیئت مدیره 11 نفره اداره میشه. این رهبران به ارزدیجیتال NULS کمک می کنن تا بتونه توسعه دهندگان مختلف از سراسر جهان برای رسیدن به هدف مشترک دور هم جمع کنه.

تاریخچه NULS چیست؟

نالز در ژوئیه 2018 به صورت یه توکن ERC20 به بازار عرضه شد (بر روی بلاکچین اتریوم راه اندازی شده). بعد تیم توسعه دهنده نالز یه بلاکچین مخصوص این پروژه طراحی کردن و به این ترتیب پروژه نالز به بلاکچین اصلی خودش منتقل شد. جالبه که بدونین ارز نالز هرگز ICO (عرضه اولیه) نداشت. بلکه ارز دیجیتال NULS در اواخر سال 2017 هر سکه اون با قیمت 1 دلار در صرافی بایننس عرضه شد. بودجه این پروژه بیشتر از طریق airdrop ها تامین میشه، البته این پروژه در آمدهای زیادی از طرف جامعه و مشارکت های تجاری کسب می کند.  طرف یکی دیگه از اقدامات تیم توسعه دهنده نالز طراحی کیف پول مخصوص نالز است که تونست فیدبک های خوبی از کاربرانش بدست بیاره.

مزایای ارز دیجیتال نالز چیست؟

  • کاربرد آسان: پلتفرم نالز با هدف آسانتر کردن کارها در بستر بلاکچین طراحی شده و توسعه دهندگان اون می تونن قوانین خودشون برای شخصی سازی ماژول ها تنظیم کنن و پروژه رو متناسب با مهارت و تسلطی که به بلاکچین دارن، ایجاد کنن.
  • انعطاف پذیری بالا: ارز دیجیتال NULS بر پایه یک بلاکچین بسیار انعطاف پذیر بنا شده است. بطوریکه توسعه دهنده این بلاکچین می تونه به راحتی ماژول های این شبکه رو تغییر بده تا کاملاً با اونچه که لازم داره منطبق بشه.
  • مقرون به صرفه بودن: بلاکچین نالز به گونه ای طراحی شده که می تونه هزینه  و زحمت ایجاد برنامه های غیر متمرکز و قراردادهای هوشمند رو کاهش بده. 
  • تنوع در زبان برنامه نویسی: این بلاکچین از زبان های مختلف برنامه نویسی مانند Java, Scala, Golang و PHP پشتیبانی می کند.
  • بروز رسانی راحت: توسعه دهنده های این بلاکچین به راحتی می تونن ماژول های این شبکه رو در راستای بهبود عملکردش، تغییر بدن. در نتیجه این تکنولوژی همواره در حال پیشرفته و با سرعت زیادی بروز رسانی میشه. 
  • قراردادهای هوشمند: ارز نالز در ابتدا بر پایه بلاکچین اتریوم شروع به فعالیت کرد. به همین دلیل این شبکه نیز مانند توکن های ERC20 قابلیت پشتیبانی از قراردادهای هوشمند رادارد. البته توسعه دهنده هنگام تنظیم یک قرارداد هوشمند باید حتماً منطقی را که قرار داد های هوشمند ملزم به رعایت آن ها هست، ارائه دهد.
  • اجماع چند زنجیره ای: یکی از ویژگی های اصلی این شبکه، تشکیل شدن اون از چندین زنجیره جانبیِ که به زنجیره اصلی متصلند. به این ترتیب این شبکه از مکانیسم اجماعی متقابل با نام اثبات اعتبار بهره می بره تا زنجیره های مختلف بتونن با همدیگه ارتباط موثر برقرار کنن. 

NULSVM چیست؟

NULSVM ماشین مجازی قراردادهای هوشمند شبکه نالز است. نالز اس وی ام می تونه بین ماژول های داخلی و خارجی ارتباط برقرار کنه. قراردادهای هوشمند نالز به گونه ای طراحی شدن که با زبان های مختلف برنامه نویسی سازگارند و به توسعه دهندگان این امکان میدن تا برنامه ای رو به زبان های دلخواه تهیه کنن.

Chain Factory چیست؟

محصول اصلی نالز Chain Factory است، این ابزار به مشاغل مختلف کمک می کند تا با استقرار خودکار ماژول های یه کتابخونه مشترک ، زنجیره ای جدید بسازند یا زنجیره ای که قبلاً ایجاد شده رو ارتقا بدن.

بلاکچین NULS از معماری ویژه ای برخورداره که اونو از سایر ارزهای دیجیتال برجسته کرده. برنامه های غیر متمرکزی که بر روی بلاکچین نالز ایجاد می شه باید از 3 لایه تشکیل شده باشه، که به ترتیب شامل لایه زنجیره، لایه منطقی و لایه ماژول میشه.

لایه ماژول از ماژول های مختلف مثل شبکه، ذخیره سازی، اجماع و الگوریتم تشکیل شده. یه توسعه دهنده قبل از هر کاری باید ماژول هایی رو که می خواد DApp مورد نظرشو با استفاده از اونا طراحی کنه، انتخاب کنه. یکی از ویژگی های خوبه کار کردن با ارز دیجیتال نالز ماهیت ماژول های اون. به طوریکه کاربر (توسعه دهنده) می تونه با توجه به نیاز خودش ماژول ها رو تغییر بده و یا از نصب برخی ماژول ها خودداری کنه تا در نهایت DApp طراحی شده، با کاری که قصد انجام اونو داره متناسب باشه.

لایه زنجیره جانبی تضمین می کنه که ماژول ها به گره های متفاوتی وصل شدن که به زنجیره های مختلفی هم متصل هستن. با کمک این لایه می شه از عملکرد خوب برنامه مطمئن شد.

قرارداد های هوشمند بر روی لایه منطقی تنظیم میشن. قرارداد هوشمند دستورالعمل هایی رو برای اجرای هر برنامه غیر متمرکز ارایه میده. توسعه دهنده برنامه باید یه قرار داد هوشمند خاص تعریف و اجرا می کنه. نکته ای که در طراحی قرارداد هوشمند باید مورد توجه قرار بگیره اینه که این قراردادها باید متناسب با نیازهای خاص توسعه دهنده باید به صورت سفارشی طراحی بشن. همین موضوع باعث میشه که این مرحله خیلی انعطاف پذیر باشه.

می دونین طریقه عملکرد و آینده هر رمز ارزی با ویژگی ها و امکانات بلاکچین اون رمز ارز ارتباط مستقیم داره! بلاکچین نالز از قراردادهای هوشمند، چندین زنجیره و ماژول های سفارشی استفاده می کنه. قراردادهای هوشمند کمک می کنن تا برنامه های غیر متمرکز (DApp) به راحتی بشه طراحی کرد و توسعه داد. یکی از ویژگی های بارز توسعه نرم افزار بر روی بلاکچین نالز راحتی کار کردن با اونه. بطوریکه برای اینکه بتونین یه نرم افزار غیر متمرکزُ بر روی بلاکچین نالز طراحی کنین، اصلاً لازم نیست که به یکی از زبان های برنامه نویسی کاملاً مسلط باشین. همه چیز در بطن قرارداد هوشمند بیان شده و یه توسعه دهنده نرم افزار فقط باید جزییات مورد نظر خودش رو روی برنامه اعمال کنه.

با کمک زنجیره های متعدد توسعه دهندگان برنامه های غیر متمرکز می تونن DApp ایجاد کنن و اون ها رو به زنجیره اصلی متصل کنن. زنجیره های چندگانه باعث میشن تا سرعت اتصال به زنجیره اصلی بیشتر بشه. زنجیره اصلی فقط اطلاعات مهمی رو که بعد از گذشتن از مرحله اجماع اثبات اعتبار بهش منتقل میشن، مدیریت می کنه.

شبکه نالز دارای 4 ماژول داخلیه که توسعه دهندگان DApp برای اجرای بهتر برنامه غیر متمرکز راهنمایی می کنه. این چهار ماژول شامل شبکه، اجماع، ذخیره سازی و ماژول های الگوریتمی هستن. این ماژول ها به صورت پیش فرض دارای اطلاعاتی مناسب توسعه بخش های مربوطه از برنامه غیر متمرکز هستن. به این ترتیب ماژول ها به توسعه دهندگان در توسعه برنامه های غیر متمرکز کمک زیادی می کنن. به این ترتیب توسعه دهنده برای ایجاد یه برنامه غیر متمرکز فقط باید بدونه که می خواد از چه ماژول هایی استفاده کنه؟ با انتخاب ماژول های قابل تنظیم و زنجیره های جانبی، توسعه دهندگان می تونن برنامه غیر متمرکز مورد نیاز خودشون طراحی بکنن. شایان ذکر است که توسعه دهندگان باید هزینه های لازم برای ایجاد برنامه غیر متمرکز نالز در این شبکه با استفاده از ارز دیجیتال نالز پرداخت کنن.

طریقه استخراج ارز دیجیتال NULS چیست ؟

بلاکچین نالز برای انجام فعالیت های خودش از پروتکل اثبات اعتبار استفاده می کنه. مکانیسم اجماع اثبات اعتبار برای اولین بار توسط تیم توسعه دهنده نالز طراحی شده. ارز دیجیتال نالز اولین نسلی است که از این شیوه اجماع استفاده می کنه. الگوریتم اثبات اعتبار عملکردی مشابه اجماع اثبات سهم دارد، یعنی کاربران این پلتفرم می تونن ارز دیجیتال NULS خودشون تو این پلتفرم قفل کنن و در عوض مجاز به استخراج نالز خواهند بود. مکانیسم اجماع تضمین می کنه که بلاک فعلی، جدیدترین معامله انجام شده در بلاکچینه. در ضمن این مکانیزم مانع ایجاد فورکینگ و خروج دائمی شبکه بلاکچین میشه.

با استفاده از مکانیسم های اجماع PoF ، PoS ، DPoS یا PBFT قراردادهای هوشمندی که بر پایه مکانیسم اجماع خاصی پشتیبانی میشن هم قابل اجرا هستن. تیم توسعه دهنده نالز برای حل مشکل تفاوت بین مکانیزم های قراردادهای هوشمند از زنجیره های جانبی کمک می گیره.