مهران بیت
دیفای چین ارز دیفای چین

قیمت ارز دیفای چین (DeFiChain)

نرخ تومانی خرید
در دسترسی نیست
نرخ تومانی فروش
در دسترسی نیست
تومان
0%
$
دیفای چین دیفای چین
DeFiChain
وب سایت:
Website
توییتر:
Twitter
تلگرام:
Telegram
فیسبوک:
Facebook
دیسکورد:
Discord

دیفای چین چیست؟

دیفای چین (DeFiChain) با نماد اختصاری DFI، یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار حدود ۲۲۴.۵۵ میلیون دلار، در رتبه ۲۳۱ بازار قرار داشته و سهم ۰.۰۱ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از دیفای‌چین در لحظه نگارش این مقاله با قیمت ۰.۲۷۰۴۱۵ دلار، با احتساب نرخ تتر ۵۱,۲۰۰ تومان معادل ۱۳,۸۴۵ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۱۲.۳۹ میلیون دلار است. تعداد واحدهای در گردش دیفای‌چین ۷۶۴.۲۳ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۱.۲ میلیارد خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن دیفای‌چین معامله می‌شود، صرافی Huobi Global با سهم %۴۷.۵۲ از حجم معاملات روزانه است.

ارز دیجیتال دیفای چین DeFiChain چیست؟

چگونگی شکل گیری شبکه دیفای چین (DeFiChain)

توسعه و رشد فناوری بلاک چین، امور مالی غیر متمرکز یا DeFi توانست کاربران فعال زیادی رو در بازار ارزهای دیجیتال به سمت خودش جذب کنه، ولی نکته قابل توجه این هست که حوزه مالی غیر متمرکز با وجود مشکلاتی مثل مقیاس پذیری، امنیت در ارز های دیجیتال و متمرکز بودن که داره، باعث میشه روند رشدش با سرعت کمتری جلو بره. بنابراین باید تکنولوژی جدیدی به وجود میومد که این مشکلات رو برطرف کنه و سرعت رشد و توسعه فناوری مالی غیر متمرکز رو سریع تر انجام بده.

جالب اینجاست که بدونین برای این که توسعه فناوری DeFi سریع تر انجام بشه، بلاک چینی به اسم شبکه دیفای چین راه اندازی شد. DeFiChain به عنوان یه نوآوری در صنعت دیفای شناخته میشه که تونسته خیلی از مشکلات فعلی این صنعت رو برطرف بکنه و به بستری امن برای انجام معامله های غیر متمرکز تبدیل بشه. همچنین بلاک چین DeFiChain قصد داره با توجه به امنیت بالای شبکه بیت کوین از بستر این شبکه برای ارتقای امنیت پلتفرم های دیفای استفاده کنه. با توجه به توضیحاتی که دادیم، می تونیم بگیم که شبکه DeFiChain باعث میشه تا توسعه حوزه مالی غیر متمرکز سریع تر پیش بره. به همین دلیل این شبکه محبوبیت زیادی به دست اورده.

با رشد امور مالی غیر متمرکز، شبکه های بلاک چین زیادی به وجود اومد که هر کدوم ویژگی ها و مزایای خاص خودشون رو دارن. به همین دلیل ما سعی می کنیم اطلاعاتی در مورد بلاک چین دیفای چین برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های DeFiChain بپردازیم و نحوه کار دیفای چین رو برای شما توضیح بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.

شبکه دیفای چین نوعی پلتفرم نرم افزاری هست که توسط یه شبکه توزیع شده از رایانه ها پشتیبانی میشه که برای تراکنش ها سریع اختصاص داده شده و علاوه بر اینکه شفاف و قابل دسترسی برای هر کسی و در هر مکانی هست. همچنین شبکه دیفای چین برای پشتیبانی از خدمات مالی مثل استقراض، وام، سرمایه گذاری، پس انداز و هر چیز دیگه که یه بانک تجاری می تونه انجام بده راه اندازی شده. به همین دلیل مورد توجه خیلی از شرکت ها و و حوزه مالی غیر متمرکز قرار گرفته و محبوبیت زیادی نیز به دست اورده. تفاوت بین دیفای چین و شبکه بانکی نیز غیر متمرکز بودن اون هست.

جالب اینجاست که بدونین شبکه دیفای چین نوعی پلتفرم بلاک چین هست که با هدف به حداکثر رسوندن پتانسیل کامل حوزه DeFi در اکوسیستم بیت کوین راه اندازی شده. پلتفرم نرم افزاری توسط شبکه توزیع شده ای از رایانه ها پشتیبانی میشه و برای تسهیل تراکنش های سریع و شفاف طراحی شده. تیم توسعه دهنده نیز شبکه DeFiChain رو به عنوان یه پروژه بلاک چین نوآورانه معرفی می کنه و راه حل هایی رو برای مشکلاتی مثل مقیاس پذیری، امنیت و عدم تمرکز ارائه می کنه. به عبارت دیگه شبکه DeFiChain نوعی پلتفرم بلاک چین غیر متمرکز هست که برای فعال کردن خدمات مالی غیر متمرکز سریع، هوشمند و شفاف فعالیت می کنه. هدفش نیز آوردن قابلیت های کامل حوزه DeFi به اکوسیستم بلاک چین بیت کوین هست.

شبکه DeFiChain بر روی یه مکانیسم ترکیبی اجماع اثبات سهام و اثبات کار فعالیت می کنه و با لنگر انداختن به بلاک چین بیت کوین هر چند بلاک از امنیت بیت کوین استفاده می کنه. از اونجایی که تراکنش های DeFi روی دیفای چین کامل نیستن، به سرعت و روان و با نرخ کارمزد پایین انجام میشن و خطر خطاهای قراردادهای هوشمند رو کاهش میدن و محبوبیت زیادی به دست میارن.

حتما شما با واژه ارز دیجیتال و نمونه های بارز اون از جمله بیت کوین و اتریوم آشنا هستین. این ها دو تا از بزرگترین شبکه های بلاک چین هستن و بیت کوین نیز قدیمی ترین شبکه بلاک چین تا به امروز هست و اتریوم به عنوان اولین شبکه بلاک چینی شناخته میشه که به اپلیکیشن ها این امکان رو میده تا روی اون ساخته بشن. به همین دلیل مورد استقبال خیلی از توسعه دهنده ها و کاربران فناوری بلاک چین قرار گرفتن و محبوبیت زیادی به دست اوردن و خیلی از برنامه مبتنی بر این شبکه ها هستن.

از اونجایی که بیت کوین و اتریوم راه رو برای وجود تامین مالی غیر متمرکز مدیریت کردن، شبکه ها محدودیت های زیادی دارن. بیت کوین به دلیل سابقه امنیتی طولانی مدتش مورد تشویق قرار می گیره، ولی نمی تونه بیش از تراکنش های ساده بیت دو طرف انجام بده. در اتریوم نیز توسعه دهنده ها این امکان رو دارن تراکنش های پیچیده تری رو انجام بدن، ولی قادر نیستن که برای تعداد فزاینده ای از فعالیت های زنجیره ای مقیاس پذیر باشن. به همین دلیل شبکه های بلاک چین به شبکه ای جدیدی پیدا کردن تا این مشکلات را حل کرده و کار رو ساده کنند.

به عبارت دیگه برای اینکه مشکلات شبکه های بلاک چینی و به خصوص حوزه مالی غیر متمرکز برطرف بشه، بلاک چین های مختلفی با ویژگی ها و مزایای زیادی به وجود اومدن. شبکه بلاک چین DeFiChain نیز به همین منظور راه اندازی شد. جالب اینجاست که بدونین بلاک چین DeFiChain این امکان رو داره تا مقیاس پذیری، امنیت و حکومت عادلانه رو برای بهبود مستمر شبکه برطرف بکنه. به عبارت دیگه هدف از راه اندازی شبکه دیفای چین این هست که مشکلات سایر بلاک چین ها رو برطرف بکنه.

شبکه های توزیع شده توسط افراد مختلف که اعتبارسنج های شبکه محسوب میشن، مدیریت میشه. همچنین اعتبارسنج های شبکه در مورد وضعیت شبکه با همدیگه به اجماع رسیدن و تراکنش ها رو انجام میدن. در بلاک چین بیت کوین و شبکه های فعلی اتریوم مکانیسم اجماع توسط گواه اثبات کار انجام میشه. در این الگوریتم نیز هر کدوم از ماینرها که زودتر عدد نانس رو پیدا کنند، ایجاد بلاک جدید رو بر عهده گرفته و از بلاک چین پاداش می گیرن.

جالب اینجاست که بدونین شبکه های مبتنی بر POW از امنیت بسیار زیادی برخوردار هستن، ولی سرعت تراکنش ها در اون ها خیلی پایین هست و مقیاس پذیر نیستن. شبکه DeFiChain نیز از پروتکل اجماع گواه اثبات سهام استفاده می کنه. در این مکانیزم اجماع یکی از اعتبارسنج ها به صورت تصادفی برای انجام تراکنش و ایجاد بلاک جدید انتخاب میشه و تراکنش رو انجام میده. همچنین این مکانیسم اجماع نسبت به الگوریتم اثبات کار بسیار مقیاس پذیر و پر کاربردتر هست و سرعت تراکنش ها در اون خیلی بالاست. به عبارت دیگه بلاک چین DeFiChain از اونجایی که از الگوریتم اثبات سهام استفاده می کنه، مزایای زیادی داره.

اگه بخواهیم به زبان ساده تر نحوه کار دیفای چین رو برای شما توضیح بدیم، می تونیم بگیم که شبکه DeFiChain با استفاده از نوآوری در ساختار خودش تلاش می کنه تا مشکلات امنیتی امور مالی غیر متمرکز رو برطرف بکنه. در طول سال های گذشته نیز خیلی از توسعه دهنده ها برای ایجاد برنامه های خودشون از بستر شبکه اتریوم استفاده کردن. ولی تاکنون هیلی از برنامه های DeFi که بر روی بلاک چین اتریوم راه اندازی شدن با هک های زیاد و مبالغ چند میلیون دلاری روبرو شدن.

همونطور که در ابتدای مقاله نیز گفتیم، با گسترش حوزه مالی غیر متمرکز یا دیفای، پلتفرم های زیادی برای برطرف کردن مشکلات به وجود اومدن که هر کدوم ویژگی ها و مزایای زیادی دارن. پلتفرم DeFiChain نیز ویژگی های زیادی داره که به بررسی ویژگی های DeFiChain می پردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.

•  ارتقای سطح امنیت

یکی از ویژگی های DeFiChain که باعث شده تا مورد استقبال کاربران بلاک چین قرار بگیره و محبوبیت زیادی به دست بیاره این هست که قصد داره تا سطح امنیت حوزه دیفای رو افزایش بده. این شبکه می خواد تا با فراهم کردن بستری مناسب و با استفاده از شبکه بیت کوین، امنیت رو به حوزه دیفای برگردونه و قصد داره بستری برای ساخت برنامه های غیر متمرکز مبتنی بر بیت کوین باشه.

•  غیر متمرکز بودن

یکی دیگه از ویژگی های DeFiChain این هست که به صورت غیر متمرکز فعالیت می کنه. به عبارت دیگه هیچ نهاد یا مرکزی دخالتی در فعالیت شبکه دیفای چین نداره و از این رو شما می تونین به راحتی و بدون هیچ محدودیتی تراکنش های خودتون رو بر روی این بلاک چین انجام بدین.

•  مقیاس پذیری

یکی دیگه از ویژگی های DeFiChain این هست که مقیاس پذیری بالایی داره. بنابراین شما می تونین تعداد زیادی تراکنش بر روی این بستر انجام بدین. همچنین با این کار قصد داره تا مقیاس پذیری حوزه مالی غیر متمرکز یا DeFi رو افزایش بده.

•  کیک دیفای (CAKEDEFI)

یکی از پروژه هایی که با پلتفرم DeFiChain همکاری داشته، پلتفرم کیک دیفای هست. کیک دیفای نوعی پلتفرم فین تک هست که بیش از 1 میلیارد دلار از دارایی های کاربران خودش رو مدیریت می کنه. همچنین این برنامه بر روی ایجاد سرویس ها و برنامه های کاربردی DeFi مثل استخراج نقدینگی، سهام داری و وام دهی تمرکز داره. علاوه بر این، کیک دیفای در تامین دارایی های استخرهای نقدینگی دیفای چین نقش داشته.

•  استیکینگ ریوارد (STAKING REWARD)

یکی دیگه از پروژه هایی که با پلتفرم دیفای چین همکاری داشته، پروژه استیکینگ ریوارد هست. این پلتفرم نوعی پلتفرم جمع آوری داده های بلاک چین هست که در زمینه تامین اطلاعات مورد نیاز برای شبکه دیفای چین با اون همکاری داشته. به عبارت دیگه این پروژه یکی از پلتفرم ها تاثیرگذار در شبکه دیفای چین هست.

•  MESSARI و COINGECKO

جالب اینجاست که بدونین شبکه دیفای چین با سایت های Messari و CoinGecko نیز برای تامین و انتشار اطلاعات مورد نیاز خودش همکاری داشته. بنابراین شما می تونین با مراجعه به این سایت، از آخرین وضعیت شبکه دیفای چین اطلاع داشته باشین و بتونین از این اطلاعات استفاده کنین.

بنیانگذاران شبکه دیفای چین

در این قسمت از مقاله به معرفی بنیانگذاران شبکه دیفای چین می پردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. بهتره بدونین افرادی به اسم های دکتر جولیان هاسپ و یو زین چوا بنیانگذاران بنیاد دیفای چین هستن. همچنین مراحل ساخت شبکه دیفای چین از دوستی این دو نفر شروع شد. یو زین از پیشگامان اولیه صنعت بلاک چین و بیت کوین و بنیانگذاران یه صرافی هست و جولیان تنیز یه پزشک و کارآفرین هست.

جمع بندی

ما سعی کردیم اطلاعاتی در مورد بلاک چین دیفای چین برای شما ارائه کنیم و به بررسی ویژگی های شبکه دیفای چین بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین نحوه کار دیفای چین رو یاد بگیرین و بتونین از این پلتفرم وام بگیرین. همونطور که گفتیم، که شبکه دیفای چین نوعی پلتفرم نرم افزاری هست که توسط یه شبکه توزیع شده از رایانه ها پشتیبانی میشه که برای تراکنش ها سریع اختصاص داده شده و علاوه بر اینکه شفاف و قابل دسترسی برای هر کسی و در هر مکانی هست.
جالب اینجاست که بدونین، بلاک چین دیفای چین ویژّگی ها و مزایای زیادی داره که از جمله از این ویژگی ها می تونیم به افزایش سطح امنیت حوزه امور مالی غیر متمرکز، مقیاس پذیری و غیر متمرکز بودن اون اشاره کنیم. همچنین این بلاک چین خدمات و سرویس های زیادی رو برای کاربران ارائه می کنه که کاربران این امکان رو دارن تا وارد صرافی DeFiChain DEX بشن و وام بگیرین. همچنین شما می تونین با مراجعه به صرافی دکس دیفای چین، اقدام به سرمایه گذاری و خرید سهام های بورس آمریکا به صورت توکن کنین.