راهاندازی آزمایشی پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال در چین که به دی سی ایی پی(DCEP) معروف است
شاید کشور چین از اولین کشورهای پیشگام در آمادهسازی استفاده از ارزهای دیجیتال ملی برای حضور …
خانه »
شاید کشور چین از اولین کشورهای پیشگام در آمادهسازی استفاده از ارزهای دیجیتال ملی برای حضور در بازیهای المپیک زمستانی 2022 باشد. همچنین هدف این کشور صدور مجوز برای افراد جهت استفاده از یوآن دیجیتال از طریق دستگاههای پرداخت الکترونیک است. این تصمیم کشور چینن هیجان زیادی در بازارهای معاملاتی این کشور ایجاد کرده ولی کاربرد تاریک فناوری بلاک چین را نیز برملا کرده است. درست است که در نگاه اول، به نظر میرسد دولت چین در حال عادیسازی استفاده از ارز دیجیتال در این کشور است اما یک نقطه تاریک در این تحول وجود دارد و آن هم تسلط حکومت بر کنترل زندگی روزمره شهروندان خود از این طریق است.
آشنایی با سیستم پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال دی سی ای پی (DCEP)
کشور چین از یوان دیجیتال که رنمینبی دیجیتال نامیده میشود به عنوان ارز دیجیتال بومی استفاده میکند که البته در مفهوم سنتی به شکل یک سیستم بلاکچین نیست. این کشور از سال 2014 به بعد اقدام به توسعه سیستم پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال (DCEP) نمود در حالی که از ارزهای دیجیتال معمول استفاده نمیکرد.
همانطور که میدانید ویژگی اصلی ارزهای رمزنگاری شده شبیه به بیت کوین یا اتریوم این است که از سیستم دفتر مرکزی غیر متمرکز استفاده میکنند به این دلیل که روشهای ایمنسازی این دفاتر متفاوت است، اما پایگاه دادههای آنها به گونهای طراحی شده که در مالکیت شخص خاصی نیست. اما در مورد یوآن دیجیتال چین قضیه کمی متفاوت است، این ارزها به یک پایگاه داده متمرکز متصل هستند که تمام تراکنشهایی که در شبکه انجام میشود را ثبت کرده و تمام دسترسیهای آن را کنترل میکند. هر یک یوآن دیجیتال توسط یک یوآن فیزیکی به نسبت 1 به 1 پشتیبانی میشود و از طریق یک سیستم محافظت شدهی دو لایه در بین بانکهای تجاری توزیع میشود. در نهایت بانکهای داخلی با توزیع یوان الکترونیکی در بین مصرف کنندگان این امکان را برایشان فراهم میکنند تا با استفاده از یک برنامه ویژه بتوانند یوان الکترونیکی خود را خرج کنند.
علت تلاش دولت چین برای ایجاد یوان دیجیتال چیست؟
دولت چین با اینکه همواره دید منفی نسبت به بیت کوین و سایر ارزهای رمزنگاری شده دارد اما اجازه عملیات استخراج پرسود این ارزها را صادر کرده است. در این کشور قوانین سختگیرانهای برای کنترل سرمایه مردم وجود دارد و این ایده که ارز های دیجیتال خارج از کنترل آنها باشد میتواند مقامات چینی را دچار ضعف بر این کنترل نماید. موضع حکومت چین در برابر ارزهای رمزنگاری شده همیشه این بوده که آنها نظم اقتصادی را مختل کرده و در نتیجه نمیتوانند از شهروندان خود در قبال آسیبهای وارده محافظت کنند. حال با توجه به این دیدگاه، در حالی که بانک مرکزی چین هنوز جدول زمانی برای ارائه یوان الکترونیکی ارائه نداده دولت زمان مناسبی را برای ایجاد پرداختهای الکترونیکی ارز دیجیتال انتخاب کرده است. این زمان اقدام آزمایشی مصادف با المپیک زمستانی است، که نشان از آماده بودن دولت برای شروع اینکار است. انگیزههای دولت چین همواره پیچیده است اما به نظر میرسد راهاندازی یوان دیجیتال میتواند به گسترش نفوذ این کشور در امور خارجی در منطقه کمک کند. از اثرات خارجی سیستم پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال (DCEP) میتوان به موافقتنامههای تجاری و وامهای این کشور در آفریقا و آسیا و همچنین موفقیت در متکی کردن کشورهای غربی به کارخانههای خود است. حتی افزایش فعلی حضور چین در صحنههای جهانی از این طریق میتواند سیستم مالی جهان را که در حال حاضر بر اساس دلار آمریکا است، تضعیف کند.
منبع: coinmarketcap
سلام من توکن dcep که چین زده خیداری کردم الان چند ماه است پیگیرم پشتیبان فارسی غیب شده وسایت بسته
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
نمدونم این همه تبلیغات چطور سفارت چین بیخبره
برید سفارت چین شاید فرجی بشه
من خودم به اعتبار کشور چین خریدکردم