مهران بیت

اتاق فکر موسسات مالی بانک‌های کره جنوبی برای ارائه خدمات نگهداری از ارزهای رمزنگاری شده

موسسه مالی کی آی اف(KIF) در سال 1990 میلادی با حمایت وزارت دارایی کره جنوبی تشکیل و …

زهرا موسی
مقالات
۱۰ شهریور , ۱۴۰۰
1793 بازدید

موسسه مالی کی آی اف(KIF) در سال 1990 میلادی با حمایت وزارت دارایی کره جنوبی تشکیل و تحت نظارت و رهبری 32 بانک معتبر داخلی این کشور شروع به کار کرد. وظیفه‌ی اصلی این موسسه مالی مشاوره دادن در مورد سیاست‌های بانکی و عملکرد مشاغل به بانک‌های داخلی بوده که در همین حین توانسته ارتباط خود را با تعدادی از ارگان‌های سیاست‌گذار دولتی حفظ کند. در یک مقاله منتشر شده از یکی از اتاق‌های فکر معتبر این موسسه در کره جنوبی توصیه شده تا بانک‌های این کشور جهت خاتمه‌ی وابستگی به منابع مالی حاصل از بهره پول، وارد فضای ارزهای رمزنگاری شوند. به تازگی در گزارش خبرگزاری یونهاپ آمده، محقق ارشد موسسه مالی کی آی اف(KIF) در سئول آقای لی سون هو در این گزارش با روندهای اخیر صنعت بانکداری کره جنوبی توصیه‌ای مبنی بر  ایجاد مسیرهای استراتژیک جهت تنوع بخشیدن به مشاغل بانکداری فعلی ارائه داده است.

در این گزارش آمده : ” لی سون هو، معتقد است در عصر حاضر دیگر بانک‌ها باید از مدل‌های تجاری همیشگی خود دست بردارند به این دلیل که هنوز هم بر طبق آن روال، بیشترین سود خود را از محل بهره و سود وام‌های مسکن و سایر موارد مالی مشابه کسب می‌کنند.” او پیشنهاد می‌دهد که عملیات‌های تجاری ذخیره و نگهداری از ارزهای رمزنگاری شده در زمان کنونی می‌تواند راه‌های متنوع‌تری را برای کسب درآمدهای جدید در اختیار بانک‌های داخلی این کشور قرار دهد. او همچنین اظهار داشت :” در حال حاضر بانک‌های معتبری در جهان برای نگهداری از دارایی‌های رمزنگاری شده‌ی مشتریان خدمات و اقدامات مناسبی انجام داده‌اند.” او در ادامه به ابتکارات انجام شده توسط کوک‌مین(KB) و نونجهیپ(NH) اشاره می کند که هر دو فرد برای ورود به عرصه رمزنگاری در حال رقابت باهم هستند.

اتاق فکر موسسات مالی بانک‌های کره جنوبی برای ارائه خدمات نگهداری از ارزهای رمزنگاری شده

هم اکنون با توجه به پیشنهادات لی سون هو بانک‌های داخلی کره جنوبی علاقه‌مندی خود را نسبت به باس (BaaS) یا همان نگهداری از ارزهای دیجیتال و تبدیل شدن آن به یک حوزه تجاری جدید نشان داده‌اند. در حقیقت باس (BaaS) به شرکت‌های غیر مالی که به بانک وابسته نیستند نیز این اجازه را می‌دهد تا در زمینه‌های تجاری بانکی از فناوری‌های نوین استفاده کرده و با تعهد به قوانین منظم در آن مشارکت کنند. از طرفی پیشنهادات ارائه شده برای باس (BaaS) یا همان نگهداری از ارزهای دیجیتال به گفته‌ی طراحان اتاق فکر این امکان را فراهم می‌کند تا شرکت‌های خارجی نیز در بخش‌های مالی بتوانند از خدمات بانکی بدون مجوز در این کشور استفاده کنند.در این شیوه دیگر بانک‌ها قادر خواهند بود که از طریق دریافت کمیسیون برای مشتریان باس (BaaS) نیز کسب درآمد کنند.

اما با وجود تمامی این محاسن محققان موسسه مالی کی آی اف(KIF) هشدار می‌دهند که اگر قوانین و چهارچوب قانونی مدونی برای این پیشنهاد و ایده در نظر گرفته نشود، بانک‌ها دیگر از حمایت مورد نیاز برای عملی شدن چنین پیشنهادی برخوردار نیستند. از آنجا که در حال حاضر هیچ پروتکل یا قانون نظارتی روشنی در مورد نگهداری و تجارت با ارزهای رمزنگاری شده وجود ندارد پس واجب است تا در اسرع وقت یک قانون مشخص و مدون برای افزایش اطمینان و شفافیت بازار معاملات ارزهای رمزنگاری شده تنظیم و تصویب شود.

منبع: cryptonews

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
بهترین پروژه های کریپتویی متاورس

این روزها همه جا صحبت در مورد متاورس است. به همین دلیل ما هم به بررسی 6 پروژه ی …

تهدید ارز رمزنگاری شده برای سیستم بانکی سنتی از توهم تا واقعیت

محیط سنتی بانک‌ها به شکل سختگیرانه با اعمال کاغذ بازی و سلسه مراتب متعدد معاملات …

نگاهی اجمالی به تاریخچه (DeFi) به عنوان امور مالی غیر متمرکز

دفی (DeFi) به عنوان امور مالی غیر متمرکز می‌تواند هسته صنعت خدمات مالی را متزلزل کرده …

بازی های مبتنی بر رمزنگاری(Crypto-Gaming)  در راه صعود به آینده

بازی های مبتنی بر رمزنگاری چیزی فراتر از این است که به افراد فرصت بدهد تا در حین بازی کردن پول …

پاکستان مقررات جدیدی را برای ارز دیجیتال در نظر گرفته است

بر اساس گزارش های اخیر ، تنظیم کننده اوراق بهادار پاکستان در حال بررسی سیستم تنظیم ارزهای …

استخراج بیت کوین
استخراج بیت کوین ۱۴۰۰/۰۳/۲۶

فرایند ساخت بیت کوین جدید با حل مسائل محاسباتی استخراج بیت کوین گفته میشود . همچنین به یک فعالیت …