مهران بیت

استراتژی باربل(barbell-strategy) در فضای رمزنگاری شده زنده شد

استراتژی باربل(barbell-strategy) از طریق تشویق سرمایه‌گذاران رمزنگاری جهت حفظ امنیت …

زهرا موسی
اخبار ارزدیجیتال
۱۷ شهریور , ۱۴۰۰
1821 بازدید

استراتژی باربل(barbell-strategy) از طریق تشویق سرمایه‌گذاران رمزنگاری جهت حفظ امنیت بیشتر دارایی‌های خود زمانی‌که هنوز در فعالیت‌های تجاری‌ پرریسک فعالیت دارند، مزایای متعدد را به آنان ارائه می‌دهد. مشاور مالی و آمارشناس حوزه دیجیتال به نام نسیم نیکلاس طالب، موفق شد یک روش سرمایه‌گذاری نوین به نام استراتژی باربل(barbell-strategy) پدید آورد. با پیدایش این استراتژی، دو شیوه ی اساسی برای هر سرمایه‌گذار به وجود آمد که شامل سبدی با دارایی‌های ایمن و دیگری سرمایه گذاری‌های سوداگرانه بود. نیکلاس طالب در توصیف اصل اساسی این استراتژی می‌گوید: “اگر گمان می‌کنید در برابر خطاهای غیر قابل پیش‌بینی آسیب‌پذیر هستید پس استراتژی شما در این وضعیت این است، تا آنجا که می‌توانید باید محافظه کار باشید”. در شیوه سنتی، روش استراتژی باربل(barbell-strategy)  جهت استراتژی‌های مختلف حیطه اوراق قرضه یا حقوق صاحبان سهام استفاده می‌شد. اما امروزه با افزایش میزان ریسک‌پذیری فضای ارز رمزنگاری که در نتیجه‌ی توسعه و پیشرفت سریع در این صنعت رخ داده است، سرمایه‌گذاران می توانند از این استراتژی جهت رویکردها استفاده کنند. در زمان استفاده از استراتژی باربل(barbell-strategy) سرمایه گذاری در حیطه دارایی‌های پایدار ، زنجیره سیستم وام یا بررسی داشتن موقعیت‌های مبادله‌ای همگی از ابعتدی هستند که باید در نظر گرفته شوند.

 

در نهایت استفاده از استراتژی باربل(barbell-strategy)  همانند یک ضرر ثابت جاری عمل خواهد کرد. به این معنی که، در صورت افزایش قیمت ارز رمزپایه موقعیت خرید سرمایه گذار بهتر شده ولی موقعیت فروش او بدتر می‌شود. در هر صورت این استراتژی قادر است با بروز کاهش قیمت، هرگونه ضرر و زیان ناشی از موقعیت خرید را با سود حاصل از موقعیت فروش به شکل هم‌زمان پوشش دهد.

اما استراتژی باربل(barbell-strategy) چه محدودیت‌هایی دارد؟

بر کسی پوشیده نیست که دنیای ارزهای رمزنگاری پر از فراز و فرود است که این امر یک بخش طبیعی از هر بازار معاملاتی به شمار می‌رود. در این حین نیز، تعداد انگشت‌شماری از سیستم عامل‌ها قادر به قفل کردن سیستم تجارت که عملکرد آن را دشوار می‌کند هستند. معامله‌گران حوزه ارز دیجیتال با داشتن هزینه‌های واگذاری بالا، پرداخت کمیسیون‌ها و هزینه‌های اضافی که به شکل ساعتی، روزانه یا ماهانه برای آن‌ها تعیین می‌شوند اجرای این استراتژی را  خیلی سخت تصور می‌کنند.

استراتژی باربل(barbell-strategy) در فضای رمزنگاری شده زنده شد

اگرچه استراتژی باربل(barbell-strategy) یک استراتژی معمولی به شمار نمی‌رود اما خوب تعجبی نیست چون بعد از کرونا ویروس دیگر هیچ چیز در بازارهای معاملاتی عجیب به نظر نخواهد رسید.

آسیب‌های اقتصادی ناشی از این بیماری همه‌گیر به طور بالقوه در جهان قابل مشاهده است اما در عین حال، سیاست‌گذاران جهانی سعی کرده‌اند تا با ارائه‌ی بسته‌های پیشنهادی باعث تحرک در این بازارها شوند. انتظارات سرمایه‌گذاران فعلی عرصه رمزنگاری موج هایی ایجاد کرده که بر روی تمام انواع دارایی‌ها در همه مدل بازاری تأثیر گذارد خواهد بود. در نتیجه در چنین شرایطی تنها یک یک استراتژی غیر متعارف همانند استراتژی باربل(barbell-strategy) می‌تواند یکی از راه‌حل‌های مثبت در چنین بازاری باشد. سرمایه‌گذاران از طریق این استراتژی تشویق می‌شوند تا نسخه‌ی سنتی آن را تغییر داده و برای برنامه‌های مناسب خود بهینه‌سازی کنند.

 

کپی لینک
نظرت رو اینجا برامون کامنت بزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
اجباری شدن دریافت کدمالیاتی برای دارندگان درگاه پرداخت

به گزارش مهران بیت و به نقل از زومیت شاپرک، شبکه الکترونیکی پرداخت، روز گذشته در جلسه‌ای …

کسب درآمد از بازی Binemon

یک بازی که ترکیبی از ژانرهای مختلفی باشد جذاب تر از بازی های تک ژانری است…

معرفی Cryowar، بازی درآمدزای چند نفره ی NFT روی بلاکچین سولانا

کرایووار (Cryowar) یک پروژه ی نوپای بلاکچینی است که قصد دارد نسل بعدی GameFi را …

اتاق فکر موسسات مالی بانک‌های کره جنوبی برای ارائه خدمات نگهداری از ارزهای رمزنگاری شده

موسسه مالی کی آی اف(KIF) در سال 1990 میلادی با حمایت وزارت دارایی کره جنوبی تشکیل و …

از مخالفت با استخراج ارز دیجیتال تا احداث شهرک رمز ارز در فریدن

به گزارش مهران بیت وبه نقل از خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان سید حسن قاضی عسکر معاون هماهنگی …

ثروتمند ترین مردان دیجیتالی جهان

این روزها ما در واقع دو آمریکا داریم یا شاید حتی آمریکا را به دو صورت می‌بینیم؛ یکی آمریکایی با مردم بیکار …