مهران بیت
بیت مارک ارز بیت مارک

قیمت ارز بیت مارک (MARKS)

نرخ تومانی خرید
در دسترسی نیست
نرخ تومانی فروش
در دسترسی نیست
تومان
0%
$
بیت مارک بیت مارک
MARKS
وب سایت:
Website
توییتر:
Twitter
وایت پیپر:
Whitepaper
گیت هاب:
Github

بیت مارک چیست؟

بیت مارک (Bitmark) با نماد اختصاری MARKS، یک سیستم دارایی برای نسل نوین و دیجیتال است. و به منظور برآورده سازی نیازهای زندگی و آینده دیجیتال بدون مرز با استفاده از جدیدترین نوآوری ها در حوزه بلاکچین ساخته شده است.

بیت مارک (Bitmark) - MARKS چیست؟
به عنوان یک شرکت نوپا، بیت مارک، در تلاش است تا راه تازه ای را به منظور مدیریت داده ها به جهان معرفی نماید. سیستم های مدیریت داده فعلی بهینه نمی باشند. شرکت ها با رضایت کامل داده های کاربران را فروخته و یا به شیوه های دیگر جهت منفعت خویش مورد استفاده قرار می دهند. این شرکت نوپا می خواهد این رویه را با ایمن سازی داده ها روی یک سیستم بلاکچین در ازای بیت مارک تغییر دهد.
بیت مارک ها را می توانند همانند سایر دارایی های دیجیتالی خرید و فروش نموده که نهایتا راه کارهای بهتری را برای محافظت از حقوق فردی، برای کاربران فراهم می کند. 
شرکت بیت مارک در تایوان واقع شده است. این شرکت تایوانی ابتدا در نوامبر سال 2017 با اعلام یک مرحله سرمایه کشت ایده یا Seed Funding توجه ها را به خود جلب کرد. با اخذ سرمایه گذاری اولیه 1.7 میلیون دلاری در آن دوره شروع به کار کرده است. رئیس این شرکت سین ماس پولتز، رهبر گروه مهندسین کریستوفر ها و رهبر محصو کیسی الت می باشند. 

رسالت بیت مارک

بیت مارک می خواهد که مالکیت دارایی های دیجیتال را مشابه مالکیت دارایی های فیزیکی نماید. هنگامی که شما مالک یک خودرو هستید، شما دارای یک سند بوده که مالکیت شما بر آن دستگاه خودرو را عنوان می کند. چرا چنین چیزی برای داده های دیجیتالی و یا داده های شخصی وجود نداشته باشد؟ این سوالی است که بیت مارک ادعای جواب دادن آن را دارد. 
به طور خاص بیت مارک می خواهد تا یک سیستم بین المللی را برای حقوق مالکیت دیجیتال ایجاد کند، که منجر به ایجاد یک اینترنت جدید مبتنی بر آزادی و توانمندی فردی شده که در آن همه صاحب بخشی از اقتصاد دیجیتال باشند. 
بیت مارک نشان می دهد که چگونه مالکیت دارایی ها در طول زمان تغییر کرده است. در طول انقلاب کشاورزی، ما شاهد افزایش مالکیت دارایی های واقعی و مالکیت زمین بودیم، زمانی که تمامی دارایی های واقعی ارزشی حدود 217 تریلیون دلار داشتند. در طول انقلاب صنعتی، ما شاهد رشد مالکیت معنوی بودیم، و با توجه به داده های سایت bitmark.com، تنها در ایالات متحده، ارزش مالکیت معنوی به بیش از 7 تریلیون دلار می رسد. بیت مارک، آینده ای را ترسیم می کند که در آن مالیکت داده های دیجیتال نیز که هم اکنون ارزش واقعی آنها مشخصی نیست، توسط فناوری بلاکچین مدیریت شود.
سیستم بیت مارک، با جایگزین کردن سیستم های دارایی کنترل شده و متمرکز با یک کیف پول یا Ledger به منظور ذخیره عناوین مالکیت دارایی های دیجیتال یا به طور خلاصه “بیت مارک” ها، هزینه های تراکنش را بسیار پایین آورده است. یک بیت مارک به طور خلاصه از 4 بخش اصلی تشکیل شده است: 

  • یک اثر انگشت دارایی
  • متا دیتای دارایی
  • یک حساب مالک
  • یک امضای دیجیتال

نقشه راه بیت مارک

اولین پیشگامان، بنیان گذاران و مشارکت کنندگان در اجرای پروژه “اینترنت” به حقوق مالکیت توجه بسیاری کمی داشتند. به نظر آنها، اینترنت اولیه نوید آور یک جبهه جدید و عملا مدینه فاضله ای بود که در آن انسان ها می توانستند از محدودیت های جسمی خود پا فراتر گذاشته و در یک جامعه ذهنی دور هم جمع شوند.
برای اولین پویندگان در اینترنت، عدم وجود حقوق مالکیت، نه به عنوان یک خطا، بلکه به عنوان یک ویژگی دیده می شد. اما با پیش رفت پروژه اینترنت و تبدیل شدن آن به یک پلاتفرم تجاری بزرگ، حقوق مالکیت به یک موضوع جدی در اینترنت تبدیل شد. به منظور حفاظت از حقوق مالکیت، احتیاج به توسعه یک مدل از پلیس دیجیتالی نیست، بلکه آنچه لازم است، فراهم ساختن بستری مناسب بوده که افراد بتوانند به وسیله آن ادعای مالکیت خود را روی دارایی های ثابت نموده و به آسانی بتوانند مالکیت آن را انتقال دهند. 
بخصوص با ظهور اینترنت اشیا، به نظر می رسد که اینترنت تنها یک جهان مجازی برای ایجاد یک جامعه ذهنی نبوده، بلکه به طور عمیقی با جهان فیزیکی اطراف ما گره خورده است. این تلفیق از جهان مجازی و جهان فیزیکی، روشنگری بر حقوق مالکیت دیجیتال را بیش از پیش ضروری می نماید. 
با کشاندن هر دوی جریان بازار و قوانین اجتماعی به دنیای دیجیتال، بیت مارک به سازندگان و خلق کنندگان آثار دیجیتال، اجازه می دهد تا مالکیت خود بر دارایی های دیجیتال را به راحتی اثبات و مدیریت نمایند. 

استخراج و معامله

بیت مارک دارای بلاکچین خود میباشد، اما این بلاکچین تنها به منظور ثبت، پیگیری و معامله حقوق مالکیت طراحی شده است. یعنی بر خلاف بلاکچین های دیگر، بیت مارک دارای ارز دیجیتال خود نبوده و به ماینر ها بیت کوین می هد، در این سیستم ماینر ها تراکنش های جدید را تصدیق کرده و آنها را روی بلاکچین ذخیره می کنند و در ازای آن پاداش می گیرند. به منظور انتقال یک حق مالکیت، مالک قبلی باید یک هزینه انتقال پایینی را پرداخت نماید، که باعث ایجاد انگیزه در ماینرها به منظور ذخیره سوابق این تراکنش ها در بلاک هایشان می شود. 
اطلاعات حساب ماینر در داخل یک بلاک ذخیره می شوند. با این در هنگام استخراج یک بلاک هیچ پاداشی به ماینرها داده نشده و در عوض هنگام انتقال و انجام تراکنش در این بلاک ماینر پاداش خواهد گرفت. به عبارت دیگر با هر بار انتقال دارایی دیجیتال، ماینر یک هزینه انتقال دریافت می کند، از این رو اگر ماینر یک بلاک با دارایی های دیجیتالی معروفی را استخراج نماید، و این دارایی شاهد نقل و انتقالات زیادی باشد، ماینر پاداش بیشتری خواهد گرفت. 

آینده بیت مارک

 بیت مارک هدف خود را به صورت ثبت حقوق مالکیت برای تمام دارایی ها ترسیم می نماید. یعنی علاوه بر دارایی های دیجیتال، سایر های دارایی های فیزیکی و حقیقی نیز توسط این سیستم ثبت شوند. 

مزایا

امکان ایجاد مالکیت بر روی داده های دیجیتالی با هزینه انتقال پایین، بسیار به نفع فریلنسر ها و کسب و کارهای کوچک خواهد بود، که شاید توان هزینه برای اثبات دعوای حقوقی را نداشته باشد. کسب و کارهای نوپا می توانند به راحتی با استفاده از این سیستم حق مالکیت بر روی داده های خود را در هر بخش از اینترنت اثبات کرده و نگران نقض حقوق کپی رایت خود نباشند. 
از اخبار کذب گرفته تا فناوری دیپ فیک، ما به سوی جامعه ای حرکت می کنیم که در آن نمی شود به راحتی به اطلاعات اطمینان کرد. استفاده شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک از داده های خصوصی کاربران به منظور درآمد زایی و تمرکز هرچه بیشتر بر روی استفاده از داده های شخصی اشخاص برای هدایت تبلیغات هدف دار از یک سو، و سرقت اطلاعات دیجیتال شخصی از سوی دیگر باعث شده تا مردم هر چه بیشتر نیازمند فناوری های جدیدی برای محافظت از اطلاعات و دارایی های دیجیتالی خود باشند، از این رو با معرفی بلاکچین بیت مارک، در زمانی بسیار مناسب، این بلاک چین می توان از رشد تقاضای طبیعی در بازار بهره مند شده و استفاده از آن گسترده و همه گیر تر شود.

معایب

از بزرگ ترین معایب این سیستم، کمتر شناخته بودن آن و هدف نسبت به سایر بلاکچین ها می باشد. به عبارت دیگر، کمبود اطلاعات در این زمینه و همچنین وجود سیستم مرکزی رقیب که اغلب توسط دولت ها و بنیاد های سیاسی کنترل می شوند، از سد های راه این سیستم می باشند.